![]() |
Video konferencijski software
Pozdrav članovima foruma.
Treba mi preporuka za neki program koji koristi IP za video konferenciju (za početak dva korisnika). Uvjet: što kvalitetniji prijenos zvuka i slike. Limiti: nema ih ( najkvalitetnije kamere, računala koja mogu obraditi preko 30fps u HD rezoluciji). Probao sam sa ZoomCall pro (malo kvalitetnije od skype-a, ima opciju za video konferenciju ali to je daleko ispod onoga što meni treba). Sve kvalitetne preporuke dobrodošle. Cijena programa za legalnu kupnju nije problem. LP |
Citiraj:
Možeš imati i najkvalitetniji hardware ali ti malo vrijedi ako je jadnički upload:) Probaj Skype. |
Citiraj:
Upload nije problem (ne bi se koristila ni jedna komercijalna veza od naših internet providera). |
Pa, koliko sam čuo-sa zadnjim verzijama su dosta popravili stvar-kad si probao zadnji put Skype?
A najvjerovatnije je stvar i bolja u komercijalnoj verziji... http://www.skype.com/intl/en/allfeat...-quality-video |
Citiraj:
Skype (u free i komercijalnoj verziji) koristim svakodnevno. Nezadovoljavajući za ono što mi treba. U svakom slučaju, hvala za odgovor i savjet. Any other idea? |
Adobe connect mozda?
|
Dobar prijedlog. Nisam koristio posljednju verziju, probat ću.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |