![]() |
duron pinmod
Jel netko od vas probao onaj pinmod kada spojite tankim zicicama rupe u socketu sa ocinside.de stranice?
Posto moja maticna nema opciju u BIOSu za mijenjanje mnozitelja spojio sam tako da mnozitelj bude 10 umjesto sadasnjih 12, ali kad sam upalio komp, radi na istoj brzini. Probao sam resetirati BIOS, ali i dalje se boota na 1600 i postavim ga na 2000 preko mnozitelja. Kao da uopce nema efekata, a kratko sam spojio desetak pinova (???) |
Ja sam pinmodao staru plocu da imam veci mnozitelj od 12.5...
Jesi tocno spojio pinove kako treba za 10 mnozitelj? Kakve zicice si koristio? |
Koristio sam one tanke zice iz kabela za floppy. Sve sam tocno spojio mislim ne bih se usudio stavito samo onako bez veze. Provjerio sam bar 10 puta.
|
Vjerojatno imaš zaključanog Durona i to u jezgri).
Onda ti ni 100 žičica ne pomogne. |
Ja sam koristio žice za dizanje napona. Imam negdje slike pa ako netko želi vidjet kako to izgleda, javite pa uploadam.
|
Ne znam.
Prepisao sam brojeve sa proca pa ako mi netko moze reci jel zakljucan. DHD1600LV1C MIXJB0424CPMW |
Tvoj duron je zaključan...
Pin modovi ne rade kad su množitelji u pitanju, ali mislim da se pomoću njih može baratati sa voltažom, pa koga veseli - samo naprijed! |
Kako vidis da je zakljucan? Po cemu se to moze procitati
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |