![]() |
Darkest Hour: Europe '44-'45 (ROO mod)
Uz malo zakašnjenja, ovaj besplatan (i vrhunski) mod je napokon izašao via Steam, a uz izdavanje moda, dolazi i povoljan deal, naime, Red Orchestra Ostfront (FPS potreban da bi igrali ovaj mod), od danas pa do 15-og lipnja košta samo 5 ojra!
Navalite! Više o modu: Darkest Hour Više o igri: Red Orchestra Više o dealu: Red Orchestra @ Steam Citiraj:
:Machineg: |
imam red orkestar od prije super igra.
jučer il kad već izašo taj MOD koji je bolji od originala i mogu reć da je igra genijalna. dosta je teška za FPS početnike. ali vrijedi truda. btw tenkovi su mi genijalni.:chears::respekt: |
U službi Kralja Tigra
http://www.imagesforme.com/out.php/i540775_01.jpg |
Eh ovako jel se ta beta 3.0 bas mora skinut sa steama ili moze i ovak nekako, ako moze oces mi zalijepit link jer sam trazio pa nisam naso:)
|
Koliko znam, 3.0 se skida isključivo preko steama. Original ROO je još uvijek na sniženju - 5 €!
Osim moda Darkest Hour, u paketu sa ROO dolazi još i mod Mare Nostrum: Homepage, Official Trailer LP |
Oke to me zanimalo hvala;)
|
mislim da tako jeftina ww2 fps igra sa bonus free modovima koji su mrak, ne zaslužuje skidanje negdje drugdje(torenti) osim prek stema.
:amen: |
Pošto je RO/DH/MN isključivo online MP (nema SP kampanje, može training sa botovima), nema smisla skidati negdje drugdje ;)
Dva-tri puta godišnje je free weekend ili sniženje. |
Ma sve ok sam moram nekog ulovit sa kreditnom pa kupit cijena nije bitna ako je igra dobra :)
|
Je dobra, odlična štoviše, ali nije savršena. Unreal engine nosi svoje probleme. Ima bugova, pogotovo na mapama od community mapera. Ima blesavih igrača koji svojim glupiranjem uništavaju zabavu. Learning curve je dosta strma, potraje dok se naučiš efektivno koristit svim oružjima na različitim udaljenostima, dok se navikneš na kretanje od zaklona do zaklona, položiš vozački za tenka i sl :D
No, jednom kad "naučiš", osjetiš ambient i teamplay, povratka nema:) A za igrača kojemu je RO stil MPa prihvatljiv, uz toliko puno sadržaja koji se nudi za 15€, omjer uloženo/dobiveno je u debelom plusu. |
Citiraj:
btw kaj bu mi dozvola za tenk kad imam dozvolu za šmajser:D |
Napravio sam Steam grupu za igrače DH-a iz Hrvatske. Za svih njih pet-šest :D
Darkest Hour Croatia Join! :chears: BTW: uskoro izlazi novi patch, evo preview: http://forums.darkesthourgame.com/vi...t=6374&start=0 |
:goood:
|
Darkest Hour 4.0
Darkest Hour 4.0 je vani! :goood:
Igra potrebna za ovaj besplatan mod je Red Orchestra Ostfront: 41-45 - 10€ preko Steama. |
skidam .
btw vi koji niste nikad igrali ovu igru nemate pojma šta propuštate. ali upozorenje ako nemate čelićne živce i ako ne volite spore pucačine nemojte se ni upuštat u ovu igru. |
Dugo očekivani update je vani! (via Steam)
Smješten na bojišta zapadne Europe, Darkest Hour prati savezničke i njemačke trupe od iskrcavanja u Normandiji, operacije Market-Garden, "Battle of the Bulge", pa sve do kraja drugog svjetskog rata. Uz pregršt autentičnih modela vozila, osobnog naoružanja i raznih uniformi, igrače očekuju odlične mape, rađene uz pomoć satelitskih snimaka gradova i poprišta stvarnih bitaka. Bilo da se radi o pješadijskim, tenkovskim ili kombiniranim mapama, uvijek je prisutan veliki broj različitih uloga i naoružanja. Mnoštvo ograničenja, kao što su odsutstvo radara, health sistema, crosshaira, podsjetnika na broj metaka u šanžeru, oznake od kud je došao hitac, te učinkovit supression sistem, pružiti će osjećaj realističnog bojišta, te mnoštvo izazova i zabave za sve realism gamere. Darkest Hour dolazi isključivo kao multiplayer, a sve se staze igraju po Capture the Objective sistemu. Darkest Hour 5.0 je posljednji update za ovaj besplatni mod. No, Developeri kreću u razvoj njegovog nasljednika - Darkest Hour 2!:) Changelog na službenom forumu Darkest Hour @ Steam Red Orchestra: Ostfront @Steam :goood: |
Darkest Hour 5.1
5.0 nije bio posljednji update. :goood:
Obavezno pročitati boldani dio komentara na dnu posta! :) Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43. |