![]() |
Formatiranje diska
dobio sa ide disk kapaciteta 120 GB, međutim kada sam ga spojio sa kompom te ušao u windowse. windowsi su mu ponudili formatiranje kao jedinu opciju, kada je postupak završio na moje neugodno iznenađenje od 120 gb, ja sam dobio disk od čak 40 gb.
nekako se smanjio. pokušao sam ga kod kolege preko disk menagera preformatirat, čak sam pokrenuo i instalaciju windowsa te ga preko nje formatirao, ali efekt je uvijek isti... uvijek istih 40 gb molim pomoč... |
:dajpivu:
Citiraj:
|
Zekoslave, a da mu mozda ploca ne podrzava vise od 40GB, ha?
|
Cap limit?
|
problem je taj što je na kompu od frenda pokazivao da ima 120 gb a kada sam ga preformatirao samo 40 gb...
kako zašto? |
Firmware podivljao. Oće to. Ne često ali hoče.
U MHDD-u treba disku osvježiti pamčenje. |
Citiraj:
našao sam program ali ne prepoznaje mi disk... ako može step by step postupak... taj disk mi je SLAVE |
Dajte, nemojte čovjeka. Recite stvarno zašto to tako zajebava, i mene zanima. :kafa:
|
nakon šta sam se mučio sa MHDD programom i ništa sa njim napravio. odlučio sam se na stari jako dobri postupak.... otišao sam u prvu birtiju i popio pivu te kada sam se vratio doma, pokušao sam ponovo "progooglati " naravno bez uspješno... te sam već ¸00 put pokrenuo windows program MANNAGE i na moju veliku radost pojavilo se nestalih 80 gb kao unllocated space...
formatirao sam to i dobio punu vličinu diska... hvala svima na pomoći, može lock |
Sad je čudno kako se to odjednom disku osvježilo "pamćenje"?:stoopid:
|
Možda zeko ne funkcionira dobro bez pive:D, a očito si nekaj napravio s njim da ni sam ne znaš.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:02. |