![]() |
System Volume Information
AVG mi je našao 2 zaražena file-a u system volume information koja nemože izbrisati, a nemogu ih niti ja izbrisati jer nemogu ući u taj folder (access is denied).
Jel se može kako ući u njega? |
|
Ili jednostavno sa ownershipom http://support.microsoft.com/kb/308421 udes u system volume information i radis sta hoces..
|
...
Citiraj:
1. neznam kako mi nije palo na pamet sa davanjem permissiona samom sebi da otvorim folder 2. neznam što sam uopće otvarao temu ovdje kad postoji google :) Dugo nisam ništa pisao na forumu pa valjda zato hehe |
Citiraj:
|
Citiraj:
da li je problem kod mene sto sam my documents prebacio sa c na d gdje su mi slike,filmovi i stalo.a na c mi je samo windows.u medjuvremenu sam reinstalirao windowse a ta datoteka mi je ostala na d disku i nikako je ne mogu obrisati. ocigledno sam nesto predvidio.mogu li je i kako u registy obrisati i na koji nacin??? |
evo uspio sam obrisati sve osim mape change.log.kaze mi da nju ne mogu obrisati a na onoj stranici microsofta pokusam sve i kaze mi da imam dozvolu za pristup datoteci ali : (Kliknite Add (Dodaj).
U popis Enter the object names to select (examples) (Upišite naziv objekta za odabir (primjeri), upišite korisnički račun ili račun grupe kojoj želite dati pristup datoteci. Upišite, na primjer, Administrator. Kliknite OK (U redu). Na popisu Group or user names (Grupa ili imena korisnika) kliknite željeni račun, a zatim potvrdite okvire dozvola koje želite dodijeliti tom korisniku. Kada završite s dodjelom dozvola, kliknite OK (U redu). ) ovo mi nece.jer na primjeni upisem change.log a ono kaze da ga ne moze naci. |
Zasto bi uopce change.log brisao? Mislim da ti je to log od system restorea pa ako ga imas ukljucenog (koristis ga) vjerojatno zato ne mozes pobrisat.. Change.log ti je zarazen ili sto u cemu je problem?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |