![]() |
Najavljen Crysis 2
Crysis 2 announced (PC, Xbox 360 and PS3) - Izvor: www.bit-tech.net
Ujedno i prva igra koja će koristiti novi CryEngine 3 :) |
cryengine 3... al dolazi i za konzole, što znači slabija grafika, veća neoptimiziranost za pc...
|
Nažalost, bilo je za očekivati multiplatformsko izdanje.
It's all about money :) Izdavač je i dalje EA :D |
Citiraj:
|
Nista posebno sto sam vidio na trailerima,vec je otvorena tema za cry engine 3
|
vjerovatno raćunalo iz 2015. bude to vrtilo kako spada:D
|
Ja imam osjećaja da će ovaj Crysis 2 radi ok na trenutnim konfam (kad izađe) i da neće jebavat sve u mozak kao Crysis (doduše mene nije).
|
Citiraj:
|
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...Xbox-360/News/
Kazu crysis 2 s boljom grafikom za PC nego na konzole,znaci opet ce biti slideshow od igre prvih godinu dana:D |
Ne znam o čemu pričate, ja sam igrao Crysis (prvi dio, not patched) sa Athlonom 3500+ (single core) i 7300GT, jest da nije išlo baš najbolje ali je išlo. Isto tako sam igrao i Bioshock (isti detalji, isti frame-rate), ali na njega se nitko ne žali. Meni je prvi Crysis bio jako dobra igra, što zbog dugotrajnosti, što zbog velike zabave dok se igra. Warhead mi nije nešto poseban, prebrzo mi priča nekako teče. Uglavnom, jedva čekam, ne zbog grafike, nego zbog igrivosti. Ako bude imalo blizu jedinici bit će dobro.
|
istina je Hei$$e sto govoris,ali neki ne vole igru zato sto u to vrijeme sa 2x8800gtx nisu mogli igrati na 100fps-a...pa pobogu zar to trazimo od igre...
btw.i ja je cekam zbog igrivosti,jer samo kad se sjetim izivljavanja nad korejcima i moddanja oruzja...uhhh...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ne rade za bureke jer im je dosadno u zivotu :D Rade da zarade pare :D Ko kaj sve ostalo radi na isti princip :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |