![]() |
Majn CASE
1 privitaka
Prva slika
|
1 privitaka
druga
|
1 privitaka
2
|
1 privitaka
3
|
1 privitaka
4
|
Što mislite?
Što mislite?
|
fino fino! sviđaju mi se kejsovi koji svijetle zeleno. i ja sad vadim plave lampe i ventove iz kejsa i trpam zeleno. jedino mi se čini, a ne vidi se baš najbolje, da si mogao žice malo bolje posložit. 4+!
|
Da, nije ti loše kučište.
Samo izgleda da su kabeli ko u svinjcu!!! :-) Evo ti jedan link. Ajde tamo i vidi kako da središ kabele, stvar je super jednostavna i izgleda super!!! A uz to dobiješ i bolji protok zraka, a samim time i manju temperaturu!!!! http://www.twistedmods.com/article.php?artid=34 P.S. Ja bi ti preporučia da koristiš zeleni izolir!!!! |
dobar primjer. al meni je cilj složit kablove da se uopće ne vide. osim naravno onih koji se moraju vidjet {napajanje matične}
|
Citiraj:
|
ne svidja mi se zelena boja na crnu, ima boljih kombinacija.
ali ideja je fora, i radioaktivni prozorcic je uber :) |
Meni se svidja... Kao sto je fanatik rekao i meni je fora zelena boja. Moje je vecinom u plavoj no zelena mi se vise svidja... Uglavnoom nice work !!!
|
Jako dobro, sviđa mi se kombinacija crne i zelene boje :beer:
|
Sve je super samo bi ja odaba još malo svijetliju zelenu (mislin na ono šta si pitura)
|
Tak si i ja planiram napraviti, samo kaj ću ja stavti vent na plexi
|
Citiraj:
slike su stare, nova grafulja je unutra, izmjenjani ventovi, dodan aerogate... |
Ja ne podnosim kablove, ko šta sam rekao na oću tišinu, bacam se na tški moding u svrhu skrivanja kabela. samo sam malo kratak s vremenom pa ide sporije...
Vidjeti će se: 1. 5cm atx 12V 4-pin 2. 5-6cm atx glavni kabel 3. 4cm napajanje za grafu 4. 6 cm jednog ide kabela S tim da unutrašnjost kante ide u crno, a kabeli su u crno omotani i molexi ofarbani također u crno. vjerujem da če kablovi biti stvarno minimalno vidljivi... |
Citiraj:
Meni se osobno više sviđa onako, ali nije uopće ni to tvoje loše, u biti slično je. |
Citiraj:
|
da se vratimo komentiranju kučišta
kučište je dobro samo mi se ta zelena boja nimalo nesviđa, trebo si uzet tamniju zelenu a ne neku zeleno-plavu. i da malo središ kablove i to je to |
E Zeko moj, koliko puta ja to moran naglašavati:
To NIJE moje kučište, to san samo sliku naša na netu, i da na komentiranje, kužiš???:o |
nisam komentiro tu sliku već kažem da mi se na kučištu od setha nesviđa ta zelena boja:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |