![]() |
Izrada web stranica - zakon i propisi
Ne znam kako drugačije naslov složiti :D
Uglavnom, mislim sa jednim prijateljem krenuti u web design vode. Imali bi jednu stranicu na kojoj bi se oglašavali, napisali nešto o nama, kontakti i te fore.. I onda bi radili stranice ako bi se našlo zainteresiranih i ljudi bi plaćali na žiro račun.. E sad, nemamo ni para ni namjere otvarati neki obrt ili takve gluposti, ovo bi nam bilo samo za đeparac pa ako se tko javi.. Da li bi mogli imati bilo kakvih problema sa zakonom ili sa nečime.. Na što trebamo paziti ako mislimo na takav način zarađivati.. Nadam se da ste razumjeli što me muči.. Hvala :D |
nemos nista prodavati ako nemos izdati racun (legalno)
e sad sve ostalo ti je lov u mutnome. |
Stranice ugl. traže firme, obrti... A uglavnom i ne žele ništa davati na ruke.
A i da bi se ikako probio kroz web design trebaš imati smisla i znanja. Čast izuzecima koje sam viđao. |
Ma dobro, ne pucam ja tako visoko (barem ne još) da bi radio stranice nekim firmama ili slično.. Nego već imam neke kombinacije gdje bi ljudima radio stranice za apartmane i onda bi stavio svoj mail i link na tu stranicu pa ako neko vidi i svidi mu se da me može kontaktirat.. Lakše mi je tako doći do posla nego da šaljem okolo mailove i ispitujem ljude da li im trebaju stranice :D
Ali ne znam kako da to izvedem, a da sve ostane po propisima :D |
Stvar dogovora sa poslodavcem.
|
Citiraj:
Ako hoces sve po propisima a nemas firmu, potpisi s njima Ugovor o autorskom djelu (ili cak Ugovor o honoraru), no naravno, imaju na umu da su dadzbine na to urnebesne... |
Pa pružat će uslugu onima koji ionako ne rade po propisu?:fiju:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |