![]() |
Problemčić s prženjem DVDova
Imam problem.
Dakle na jednom IDE kanalu nalazi se Pioneer DVR-108, a na drugom HDD i DVD-ROM. Kad snimam s DVDa na DVD treba bi skoro 40 minuta da snimi DVD. Zakaj tak dugo |
Primary Master : HDD
Secondary Master : DVD prža Secondary Slave : DVD-ROM HDD i optički uređaji se nikada ne stavljaju na isti IDE kanal !!! također provjeri dali su (i u kojem) DMA modu.... |
Ja osobno isto imam HDD na istom kabelu ko i DVD reader
I przi on the fly 14 minuta DVD Znaci , u tome nije probllem, najvjerojatnije ti ne moze citac čitat dovoljno brzo Ukoliko to nije slucaj mozda je nesto vezano uz ASPI , ali ako imas winXP to skoro da se moze iskljucit , osim u slucaju da se je nesto izmrdalo... |
Secondary IDE Ultra DMA 4
Primary IDE Ultra DMA 6 imam Win XP CD-e prži normalno on the fly (barem kolko se sijećam). |
tako spojeno sve bi trebalo radit
nije problem u tome sto je dvd na istom kanalu s diskom i to je pozeljno ako cesto on-the-fly kopiras cd-ove pogledaj da li je dvd s kojeg kopiras izgreban |
Pržio sam 10ak DVDova koje sam spržio prije par dana i svi su imali isti problem
|
za pocetak isprobaj kojom brzinom "ripas" , odnosno za koliko ti napravi image na HDD-u.
|
Ja imam istu pržilicu i sve mi radi normalno
|
Kad prži piše da mu terba 10, 12 minut i kad vrijeme istekne onda on prži još 25 minuta
|
kod prijatelja san przija neke dvd-ove
i uglavnom za jedan 4x dvd trebalo mu je 40-ak min otvorim ja komp a ono i prza i disk na isom kanalu prebacim przu na drugi kanal i od tada je przilo ok probaj i ti przilicu i dvd rom stavit na isti kanal |
Nisi mora' za to vidit otvarat komp. ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |