![]() |
(riješeno) Firefox rječnik i još neki problemi
Koristim verziju 3.0.10 i nekako sam nekad instalirala hrvatski spell checker i super sve radi (Hrvatski riječnik v 1.0.1). Probala sam isti instalirati na drugi komp na istu verziju firefox-a i neće nikako. Kaže da verzija nije dobra ili tako nekako. Skinula sam verziju sa neta,jer ne znam gdje mi je to u ovom firefoxu. I jel netko zna gdje se extensionsi nalaze (gdje je dotični folder?)
A drugi problem je da mi se neke stranice neće pokazati kako spada (npr index.hr, vip...) izgleda kao stranica za mobilni web (sve zbrćkano i bez slika) i ne znam kako vratiti prijašnji izgled stranice....pa ako netko zna u čemu je caka...Hvala! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Prije je pisao neki postupak za stavljanje tog rječnika na novije verzije ali se ne sjećam kako ide...
|
Pa nije toliko ni bitno...
Dictionaries & Language Packs(ako se odabere filtriranje po verziji, a u prije navedenim komentarima je već naveden drugi link) |
Da ali koju god ja verziju pokušam instalirati neće...
|
1 privitaka
Evo, ovo ti sigurno radi na 3.0.10 verziji...
|
Otvoris taj addon s winrarom, nades file install.rdf i u njemu ces procitati za koju je verziju , ti samo preimenujes u onu verziju koja je tebi potrebna i spremis to i moci ces lijepo instalirati addon.
|
Puuuuno hvala na pomoći!!!! :fala:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |