![]() |
Liquid-Cooled Desk PC mod
Liquid-Cooled Desk PC mod
byGuru3d http://www.imagesforme.com/out.php/i...eview.php.jpeg Izgleda presuper, mislim da ne bi bilo pretesko napraviti tako nesto slicno... metalna konstrukcija, debelo staklo i hrpa neonki... show |
bas strava...hheh da mi je tako nesto...a priblizna cifra bila bi??:D
|
uuuuuuuuuuuuuuu sviđa mi se.tocnije o tom sanjam =)
|
Citiraj:
samo konfa je dosta skupa, no sto se tice stola to je sastavljeno od nekakvih profila i prisarafljeno okolo, ima toga u npr obiju, uradi sam... cijena: 'No word on how much they spent in total, but we’re imagining it the price was as excessive as the end result' |
priblizna cifra i nije prevelika. najveci trosak je staklo... metalna konstrukcija je standardna i reze se na potrebnu duljinu, te se lako spaja...
|
a jel mu ova svjetlost ne smeta dok radi nest lol ?
|
@ V1p3r
Zato ugradis potenciometar za neonke.... Inače stvarno je lijepa ideja. |
A jel ovdje vodom hlađen stol ili PC? :D
|
samo je CPU pod vodom koliko se vidi po slici.
naravno, fora je za neki show (di ga glancaju svakih pola h) ali u real life, tih SEDAM ventilatora navuče popriličnu prašinu unutra pa ne znam jel baš divno izgleda... a tek uz otiske prstiju sa gornje strane stakla... :( nego, bitno da su stavili 1000 W PSU, jer sa manje ne bi radilo nikako. ah ti ameri. LOL :) |
XFX 790i Ultra SLI motherboard
Mozda covjek planira SLi,ili nedaj boze 3Way SLi :D. |
Citiraj:
ali ono sam napisao jer oni briju da taj setup sa 1 grafom TREBA 1000 W da bi radio. Citiraj:
|
Citiraj:
pa naravno da treba 1kW..mislim... :D ...to je taj neki mentalitet u SADu... nitko nema psu ispod 800w |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ne mora imati kutiju ispod/na stolu kao mi.
on u biti štedi prostor, a novce ne :) |
mislim da bi ova stvar raspizdila dosta ljudi zbog osvetljenja pa bi čupali pol toga van:D
|
Izgleda jako lijepo, vjerovatno je turbo iritantno kad sve to svijetli popd tvojim očima dok ekšuali nešt radiš za kompom, tak da je must have neki switch za sve to pogasiti.
Inače, stvarno prelijepo izgleda |
Packe, svijetlost, nemogucnost udaranja po stolu u trenutku ljutnje kad te njubara hs-a :D
itd itd Ali super izgleda za showoff |
Odlicno izgleda, bas za neki fency shmency internet caffe :)
|
Citiraj:
|
Nešto slično za Star Wars fanove (Baja, nemoj ni gledat)
http://pic.phyrefile.com/a/an/anonym...sobsession.jpg |
hehe bas za internet cafe ce staviti high-end komponente...sto znas,internet je postao u zadnje vrijeme aplikacija koja vuce cetiri jezgre procesora...:D
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:14. |