![]() |
mp3
Kolko imate? Imate? Kolekcija?
Evo ja imam 44 GB :D 28 dana 7 sati i nesto sitno minuta... Taman za jednu veljacu prezivit ali reko zjb, skupljam bar za sjecanj prezimit ;) |
Cca. 30-tak gb
|
lol ja sam mislio da je mojih 2 gb puno :D :rolleyes:
|
Sitnica, cca 17Gb.
|
Pa ja sam tu isto negdje oko 16gb, ali ima se jos na cd-ovima...
|
Loše deca, loše. Oko 80GB:D
|
cekaj, cekaj, mi tu govorimo o iskljucivo mp3-evima, ili ono, oni ogromni audio formati i mp3-evi sa beskonacnim birate-om?
|
Ungh....imam ja cijeli spindl tog smeca.
Proslo me to megalomanijastvo pa mi je sad zao svih tih cd-a jer koda cu ja to ikad opce stavit u cd-rom a kamoli poslusat :rolleyes: Ono malo sto slusam mi je na Hardu i to mi je dosta. |
ponosnih 36GB...and counting....
:D |
meni i je sve na disku :D
samo to i brojim i samo mp3 i wma (imam nesto sitno mrzim to smece iz dna duse) U prosjeku je oko 128 kbit/s a ima dosta 160 i 192(ovoga ima bar 15 gb) |
Oko 16-17GB, tj. oko 3500 pjesama i raste. :D
|
računajući i cd-e, dvd-e oko 40-50GB.
|
oko 10 gigi a uglavnom sve poslusam od tih 10 gigi ..
|
Ja imam samo oko 130 GB:cool:
|
Citiraj:
|
35Gb na disku i nekih 50ak CDa, i previše ;)
@Metal Nemrem nać nigdje onaj set Carla Coxa iz Honolulua, imaš kakav savjet ? |
da li se racuna samo ono sto imam lokalno na disku ili se racunaju i mapirani drive-ovi (u mrezi)
moj hitachi 160gb je podjeljen na 2x 80gb... mogu reci da imam 5gb 2Paca (2Pac je kralj!:smoke: ) a ima toga uglavnom rap nekih 50ak giga... ako racunam i ono sto imaju ljudi u mojoj mrezi imamo sigurno bar 200gb mp3-a :) |
Što na hdd-u što na dvd-ima cca 200 gb.
|
Citiraj:
osim toga nebi trebalo biti tako teško naći taj set pošto je dosta star (nova godina, 1999 na 2000 ako se ne varam) jesi probao majmune mule i ostale e životinje ??? netko ga je i po forumu spominjao.... |
Citiraj:
Jesi slusao set iz Singapura? Jako je slican.. |
Citiraj:
Osobni imam cca 4-5 GB, ali samo glazbe koju slušam - dakle ni od Pink Floyd-a nemam baš svaku stvar (onaj Wall vol.2 mi je dosadan). Pretpostavljam da ta zbirka treba služiti za slušanje, a ne za prženje i dilanje na crnjaka (onda nikad nije dosta.) "Face" koje se hvale veličinom, su zapravo bolesnici koji tako liječe svoje komplekse..... Bez uvrede, ali kaj će nekome 100GB glazbe, kad ju ne sluša.... ja se i s ovih svojih par giga jedva snalazim.... |
Tvoje su pretpostavke malo ograničene. Pojednostavljeno: Neki ljudi skupljaju poštanske marke i sl. Ja radim na radiju preko 13 godina i skupljam glazbu. Ne dilam ju.
|
Citiraj:
Ti si jedan od 1000..... Uostalom Horza je objavio nagradnjaču pa se trudim dobit nekaj - recimo.... |
Citiraj:
whoaa me want ur hard drive dawg el imas kaki popis il nest ??? |
Zasad cca45-50GB. Od toga 53CD-a s albumima u MP3 formatu (sutra će ih biti šezdesetak).
|
Ej ljudi fakat ste puknuti:D ja imam jedno pola gigabajta na disku i još 2-3 gigabajta po CD-ovima :eek:
|
5 GB "novih" stvari na disku koje slusam i jos 10 GB"starih stvari" na cd-ima
al mogu sutra nabavit jos 100 cd-a da budem i ja cool :rolleyes: |
imam disk od nekih 40GB i na njemu WinXP SP2, NFS:U2 i oko 500MB slobodno... ostalo su Mp3ce + 100ak CDjova mp3 :D :D :D
|
OMG kad čitam ove vaše cifre...
ja čak 5-6 GB :) |
oko 5-6 gb mp3-a,više imam programa i igrica skinutih,sad sam nabavio adsl pa ga koljem 24 vure.Imo ko kakve prijedloge,linkove??Koji vam je peer to peer najbolji.Kod mene za sad prži samo Bearshare jer su mi ostali nekak spori daj da čujem vaše dojmove??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |