![]() |
temperature
zanima me koji je bi mi bio najbolji rpogram u kojem mogu najtocnije pretit temperature u racunalu (na komponentama)...
|
Ja ti nisam neki expert,al ti mogu rec cime ja reguliram temparaturu procesora i hard diska i ako se pregrije namjestio sam da svira ko ludo i stavi na standby....za procesor RealTemp 2.70...a za hard HD Inspector,,a imas jos neki dodatnih stvarcica,,tolko od mene
|
Najbolje je koristiti Everest Ultimate Edition (koji ponekad nije točan) da piše sve temperature u LOG datoteku ;)
|
kome vjerovat... HWmonitor pokazuje za CPU 19C, a everest 30c...
|
najbolji je everest ali zna zezat kak kolega baja veli,a ono kome vjerovat ko će to znat:chears:
|
Meni je obično razlika u temperaturama 10c mjereno sa Everestom(koji pokazuje više temperature) u odnosu na Real temp koji mislim pokazuje najtočnije(jer se Sonic tower+120mm vent u sredini):D nikada nije ni zagrijao više hladan nego mlak) +/- 2c i nije toliko bitno glede CPU-a.
|
Citiraj:
Za određeni tip procesora imaš i određen Tj max (od Intela) i onda se prama dobrom Tjmax temperature korigiraju u smislu točnosti ;) |
koji je recimo od ova dva bolji za 65nm tj.koji točnije mjeri?
|
Citiraj:
Evo ti i link za dokument |
thx baja:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |