![]() |
Pomoć,online kuovina...
hardvera.Ovako,neznam gdje da stavim ovaj post pa evo ga vamo.Namjervam uzet graficku u ve milu a nisam nikada kod njih online kupovao.Sad me zanima jel mi moze ko dat kakav tip ili savjet ako ga uopce ima,jel se tamo kod registracije moram upisat prave podatke? i sta bude ako ta roba nije ispravna,sta bude ako se ona u roku garancije pokvari,kako je ja onda njima vratim...
eh da jel bi mi bilo bolje uzet grafu u linsku ili u vemilu |
Nema tu prevelike mudrosti...
Naravno da moraš upisat prave podatke, ne vjerujem da bi ti package došao ako upišeš da si Pero Perić iz Graškograda :D Plaćaš ili kreditnom karticom ili gotovinom. Plaćanje gotovinom ovisi o shopa do shopa, nisam siguran ali mislim da u Ve-milu ide avansno plaćanje, znači prepišeš podatke sa ponude na opću uplatnicu i platiš, oni onda šalju na tvoju adresu. Ja dosta toga uzimam u Linksu i sve naručim preko webshopa i kad dođe delivery boy njemu platim. Ako se nešto pokvari, ofkors o svom trošku robu šalješ u servis, a oni je free šalju nazad (bar za Links). |
Citiraj:
isto tako ja ! Naručio cijeli komp iz linksa i to komponentu po komponentu posebno svako par dana ! i odmah mi drugi dan dođe Overseas i platim tipu na licu mjesta!! |
i gdje da onda uzmem ili links ili vecemil..
platio bih tipu sve gotovinom,,znaci kd dode sve mu istresem |
Links :smoke:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |