Citiraj:
Autor aski
(Post 1343836)
#5@SZ in Croatia, šteta što nema više zainteresiranih.
Svaka čast! :goood: Samo nastavi :)
|
Hvala. :)
Citiraj:
Autor Hunt.ONE
(Post 1343863)
dobar oc, samo malo slabi rezultati u odnosu na oc...
|
Super pi je cist ok po meni, za usporedbu sam gledao Razerov Q6600
Razer -
10.640s | Q6600 @
4770MHz | Gigabyte EP45 Extreme |
Dok sam ja na 10.797 što nije neka velika razlika. I to sa nižim FSB-om, mema nije bila stisnuta do kraja i bez ikakvih tvikova.
Ostali rezultati su koma, ali ništa s ovim hardverom se teško moglo štogod bolje očekivati. Nisam imao volje za neko 3D benchanje, tako da bi u 06-ici dobio nešto veći skor da sam se poigrao s naponom kartice.
Citiraj:
Autor maX
(Post 1343868)
a cuj, vjerojatno nije radio nikakve tweakove, a i sam ram je ispod 1000MHz na CAS5 5-5-12... ocito je isao na cistu frekvenciju procesora ili mu se nije dalo zajebavat s tweakanjem i igranjem sa ramom :D
|
Upravo tako. Za max frekvenciju sam spustio ram na sigurnu mjeru da ne bi on slučajno kočio. Gledao sam Bulletov guide za tvikanje, ali nisam osjetio potrebu za time...pogotovo zato što sam početnik.
Za super pi, ram je radio na
594MHz sa CL 5. Imam samo jedan kit ballistixa, tako da nisam prelazio nekih 2.45V.
Citiraj:
Autor ZOKSY
(Post 1343880)
odličan rezultat nema šta:) josh da je timing bolji izvukao bi još koji mhz,prvenstveno mislim na hladnije dane koji su iza nas...
jedno noob pitanjce- jel to stabilno na tih 4850mhz,mislim dal se može encodirat video,igrati itd......uglavnom dali je uporabljivo računalo ili čisto Ganjanje najviše frekve CPU-a:D
|
Ne, 4850MHz je bil ostabilno samo za validaciju. 4750MHz za super pi 1M, koji megaherc manje za 32M, te oko 4600MHz za 3D mjerenja.
Malo me začudio proc kako loše reagira na napon veci od 1.8V, nisam dokučio zbog čega je to tako, možda je ploča zezala, možda cudan primjerak procesora, možda do pota, do temperature...ne znam. S obzirom da sam sa 1.65V dobio preko 4.5GHz, ponadao sam se da bi 5GHz bilo ostvarivo, ali nula bodova.
Citiraj:
Autor maX
(Post 1343881)
cisto ganjanje frekve... pa vidis da je Super Pi 1M uspio tek na 4750MHz izvrtit...
|
I to tek nakon "molitve", par puta je pucalo na pola. :D :roller:
Molitva - hebanje oca, majke, svetaca i co. i onda je prošao test. :D