![]() |
VirtualDub i SSA Subtitles
Sa kojim programom da prebacim titl tj. sub. datoteku u ssa. datoteku da ju sa sa subtitler filterom u VirtualDubu zaljepim za film jer kad gledam na TV-u preko NVidija grafičke nemam titlova.
Program najvjerojatnije imam negdje doma, ali neznam kak se zove, a da pregledam sve CD-e malo bi potrajalo.:D :beer: |
Subtitle Workshop
|
Re: VirtualDub i SSA Subtitles
Citiraj:
|
Re: Re: VirtualDub i SSA Subtitles
Citiraj:
NVidija nema kao ATI grafičke da može prikazati identičnu sliku sa monitora na TV jer joj treba uključiti overlay. Pa tako možeš na TV-u gledati Desktop sa playerom i crnim kvadratom, Crnu pozadinu sa titlom ili Film bez titla. E pa se ti odluči šta ćeš gledati.:fuming: Kad film sa titlom gledaš na monitoru u biti gledaš dvije odvojene operacije, a na TV NVidia prikazuje samo jednu. |
1 privitaka
Znaci kod mene je neki bug u pitanju kad mogu gledati i film i titl?
|
meni brat ima neku g-force 2, filmove gleda s bs-playerom i titlovi se vide na tv-u bez bez da san ista namista
sve je radilo iz prve |
I ja sam gledao s Mv2 Playerom i sve bez beda.
|
AMD mislim da tebi nešto ne valja ili nisi dobro naštimao ja imam nvida i sve radi i vidi se i titl i film preko bs playera. Kolko ja znam moraš napravivit clone
|
Ne mora se napraviti clone,iako se može i tako.Meni je uvijek pokazivalo i film i titl tako da nisam ništa ni istraživao,kako,što.
Tebi je izgleda nešto krivo namješteno. |
Pa ako nije radio clone nek proba tako jer meni tako radi i ništa nisam prčka dalje.
|
Citiraj:
Greška je bila u BSP-u. Zaj.....o sam se cjelo popodne dok nisam pronašao kvačicu koju treba uključiti i sad radi. :) Ali ja još uvjek Želim zaljepiti titl na film.:D :beer: |
buahahahahaaa
u jeeee, pa ti si Biserko kak i jen moj pajdas Milicajec z Novakof Bistranjskih,je.e lud munjenoga........:D :D :D
cek,cek pa ti i jesi moj pajdas.......:confused: :rolleyes: :beer: :beer: :beer: daj odi natrag vu kujnu speci 15-20 krmicof i 5 kila pomfria, oladi 50 Bavaria i Jeltz,Rak,Paske ,Horza i moja malenkost ti bumo dosli sve polepit... i filmove i cdeje i dvdeje i sapku i ....sve:D :beer: :beer: joooj , bas si mi falil tu na forumu,Banani moj Plavi djecace.....:p :p :burn: |
Opet eskiviraš na poslu jer ti doma bolja polovica neda ni blizu kompjutora.:D :D
Nije valjda da još asfaltiraš šumskoga puta vu Pušći.:D Se delim z prijateljima osim šniclina. Prava svinja se se uvjek najde za punom kopanjom i nema lošeg napoja za dobrega pajceka.:D :D :beer: |
hinc....i jopet u OT...al to nam po defaultu...
je1 kak znas? vajda i tvoja tebi isto zela konpjuktera,stirala te drva cepati dok si ona odhakla 2-3 Pandore....:D
puta su mi zasfalterali,al se je Papa Jeltz strasil za svojega Germanskega Cujzeka , pak se ni usudil sprobati novega asvalta! nege,kulike si tona materijala propustil prek Sky-ice.... il si i nju nisi postelal kak ni grafulju...??:confused: :rolleyes: :D :beer: |
1 privitaka
Citiraj:
:rolleyes: |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.urusoft.net/products.php?cat=sw&lang=1 |
Sa driverima 41.04 bez uključenog clona nema slike na TV-u.
Nagovoril bum Jelca da sa Švapskim i Francuskim kolima isprobamo novi asfalt.:beer: Jesti i piti nam nemoraš dati jer se bumo sami poslužili.:D :D :beer: Imam Subtitle Workshop. Stavim film, stavim titl i onda je sljepa ulica ili ti ćorsokak:D :confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa pod video stavis "full processing mode" a pod audio "direct stream copy".
Sad si izaberes kompresiju za video. Video > Compression. Izracunas bitrate, upises. File > save as Pricekas sat - dva i gotovo :D Ako ne skuzis sutra ti napisem sve korak po korak. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Covjek je pitao kako pretvoriti sub u saa, e pa za to treba Subti... A to kaj mu to uopce ne treba jer ga ne treba imati u ssa formatu je nekaj drugo. |
Nemoraš se više truditi pustilo me je (više ne gledam piratske filmove).:D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:19. |