![]() |
AMD Athlon 64 i Service Pack2
Čitao sam da AMD Athlon 64 ima problema sa Service Pack 2. Da li netko zna nešto o tome?
Ima li kakvih iskustava? |
A tko i šta nema problema sa SP2?
|
Ima kad se igraš s DEP-om kao ja. Kad mu postaviš da stavi zaštitu na sve programe i servise ajme majko...samo sranje. Ostaviš kak je po defaultu i super.
|
Ne znam, ja nisam primjetio da ima problema sa DEP-om, cak i kad stavis da sve kontrolira. Jedino kaj to malo uspori stvar.
|
ma mene nesto mucio svaki drugi put bi radili windozi pa sam edito boot.ini da mi ne pali no exekjut i sad je sve super...
|
call me stupid, ali što je DEP?
i btw, ima li tko kakvo objašnjenje moga threda ispod ovog u vezi amd64 i grafe.... odnosno rješenje... |
Ima netko od vas instaliran CursorXP? Probao sam verziju 1.2 i 1.3 i cim se instalira, komp se resetira.
Sve ostalo radi super. DEP je ostavljen na defaultu. |
kaj je DEP?
|
Data execute protecion - neznam što je to ali znam da sprječava neke viruse od pokretanja na najnižim nivoima...bar sam čuo toliko. I baš me briga :)
|
Citiraj:
|
ko sto reko najbolje rjesenje boot.ini i samo NoExekjut=0 i nemas problema ;D
|
ja i prika smo spojili moj i njegov komp, na mom je bio win sa SP1
a na njegovom sa SP2. podatke bi normalno sla i prima, ali u bilo kojoj igrici ne bi uopće prepoznava. :fuming: :grrr: jel to normalno ili šta? |
Što je DEP?
:confused: di se nalazi, što promijeniti, kako popravit štogoda, nekako mi se ne sviđa rad mojih windoza u zadnje vrijeme otkad je tu sp2... |
Citiraj:
kakav je u usporedbi sa obicnim 3200XPom? |
Citiraj:
A što se tiče athlona xp on se ne može uspoređivati sa athlonom 64 (dvije različite generacije) |
Dali je to samo meni ili se i ostalima pojavljuje problem sa NFSUnd2 u kombinaciji A64 sa SP2?
Jer kada skinem SP2 sve radi ok! |
Radi bez problema...
|
Citiraj:
taj problem nismo ni mi u nasem LANu rijesili. interesantno je to da se taj problem javio na samo jednoj masini iako su i ostale masine imale SP2 :rolleyes: morali smo u svakoj igri nastimavat IP manualno (ako to igra moze) :fuming: dan danas nismo rijesili problem |
Citiraj:
|
Meni sve u redu :confused:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |