![]() |
Printer ne printa
Radi se o HP deskjet 656C ( znam LOW end smeće), i naime on uredno printa diagnsotičku stranicu, al kad treba nekaj s kompa isprintat odbija suradnju tj. ne mrda se.
Danas ujutro kad sam išao printat čuo se neki ružni zvuk poput pucanja plastike, i to kad je očito micao glavu ili tak nekaj, provjerio sam kabel, i kabel je OK, tak d aniej problem dapodatci en stignu u njega. Kao što rekoh printa digansotičku stranicu al ne test page iz winodwsa ili bilo kaj drugo. Ideje i prijedelozi dobro došli , osimono zemi čekić i udri ili baci kroz prozor ( po mogućnosti na glavu nekom prolazečem političaru) |
Ne printa niš iz windowsa - bi trebalo značiti da podaci ne dolaze do njega ili mu je neka upravljačka jedinica u k...u.
Ovo prvo je manje vjerojatno ( sumnjam da bi reinstalacija drivera pomogla ) a u vezi ovog drugog gotovo da niš nemreš poduzeti - stvar hardvera (plastike). Pokušaj uzeti šrafciger i otvoriti ga. Krajnja solucija : Nemoj se zamarati čekićem ( možda polomiš čekić ili ruku )- samo ga odnesi do obližnjeg ''konjtenjera'' i pusti da ga cigići odfuraju. :D |
rastvaio sam ga jučer, rezultat dans printa al samo DVIJE stranice max!
Nakon toga zapne i moš a jebat. Već mi duže ide na živce i sad je on sam odlučio da ide na zamjenu! tj. Kupujem Canona ( ima mi uvlačenje papira odozgora i to mi treba na mom stolu) Majku MU odu pare za MX1000:fuming: :fuming: :rambo: :rambo: :argue: : giljotin : bonker2: axeman : : quake : : suicide : finger : |
Kenon ti je zakon. Prominija san dosad dosta, šta laserskih, šta inkđet-a i svi su bili odlični. Printali i nisu se bunili. I sad imam dva doma.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |