![]() |
Kakve mobitele imaju forumaši...
Party is at the polls.
|
Nokia 6610
|
Siemens C35i.:D
|
Nokia 3410 trenutno :)
|
Nokia 3300
|
NE ne ne! dovoljno je samo glasati. nije potrebno reći još i vaš broj moba, datum rođenja, JMBG...:rolleyes:
Ali dobro, kad već hoćete ja imam Samsung X100. |
T68i
odlična baterija |
3310, ali baterija je 1500mAh Li-Ion, traje duuuuugo
|
nokia 3510i
|
Aj još napisi i broj telefona da vas ljudi mogu zvat.......:D
|
S55:cool:
|
Siemens C35i (modan firmware) i sa baterijom koja se puni 1 svakih 10 - 14 dana :) i MT 50 (modani firmware od M50 + omogučena i unapređena JAVA) ...
|
Nokia 3410. Mob mi je ispao na pod jedno 607 puta, tako da vise ne radi normalno. Baterija traje po 7-8dana :).
|
trenutno Nokia 6100, mali, lagani, kratko se puni, baterija traje i daje i sms leti na njemu pise se brzo jako brzo :D
|
Imam sjebani S45i ali koristim P900 od mlađeg brata jer to njemu ne treba....
|
siemens m55 ali nije baš u najblojem stanju, trebala bi mi druga mašina možda kakav sonyericsson ili vi imate koji prijedlog ne preko 2000kn
|
Ericsson T28
|
Trenutno C60, al se pokušavam tog čuda rješit. Bacam oko na T630
|
Nokia 7650. jos da ima memorijsku karticu od recimo 64 mb:D Symbian rules:D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam davno davno kupio c35i, tad je kostao 2000 kn, bio je original njemački:D i bio je otključan na sve mreže, sve super dok jedne veceri na nekom tulumu nije zavrsio u lokvi cocacole:fuming: jos i danas mi je zao tog moba:(
|
Siemens C55 ! najgore smeće od moba spor totalno! upgreadani software, napravili mi na garanciji ! sad se čak melodije jače čuju i neke stvari!!
|
Motorola V525, inače OK mobitel, ali katastrofalna izrada, pun ogrebotina, katkad ne želi punit, ali ispod plastike OK.
|
A mod na V600?
|
Ša je ovo niko mi nije da preporuku za mobitel do 2000kn:(
|
SE T630
|
Ja imam T630.
Ja sam svoj bio kupio u Hitler Comu , a Hitler kom nebi bio H.C. da ne nasere svoje logoe na svakoj drugoj tipki, postavi svoju temu itd, čak su mi jednu tipku na kojoj su po defaltu opcije nastrali ulaz u T-zones.:fuming: |
Citiraj:
@ćiber - i meni je nasrano vodafone live na jednoj tipki i sve je puno shortcuta za internet |
T28s:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |