![]() |
Nevjerojatno,MONITOR?????
Pazite ovo, pokrenem igricu i izbaci se crni ekran po kojem se vozi poruka 93.4KHZ 150Hz NP, u pozadini se čuje mjuza od animaciju, u menu ne ulazi.Ako Ctrl-ALT-Del pa počnem po frekv monitora i vratim igru, onda pusti animacije i na ulazu u menu opet ekrančić.
Zašto, kako se to sredi?Kod frenda sve radi normalno sa starim monitorom, inače imam Samsung 757p????? |
šrot,krivo sam napisao piše 98.3KHz i gore ko naslov sync. out of range.
|
...gledaj out of range ti znaci da ti je preveliko osvjezavanje (hz) na toj rezoluciji na kojoj ti je monitor kad pokrenes igru..stavi 1024*768 na 85hz i trebalo bi ti sve raditi u koliko ti je monitor ispravan....
|
točno na tome i je, i ispravan je jer sam jučer igro hl2, a i ova igrica je napisana u istom kodu, makar sumnjam da to ima kakve veze.
Dal možda igra nije Ok? |
...nisi napisao koju graficku imas,probaj fiksirati osvjezenje u driverima od grafe,tako da si siguran da ti ne prelazi granicu koju monitor moze podrzati...neznam sta drugo reci....
|
stavi refresh na 60hz i garant neces imati nikakvih problema.
|
Citiraj:
|
ne, neće ni na 60.Probano je na ASUSovoj fx5200
i sad na Leadtekovoj 6800GT. DA nije igrica kriva? |
O kojoj igri se radi? Probaj ovo: odi u dxdiag -> More Help -> Override DirectDraw's refresh rate i upiši recimo 65 ili 70 i klikni na OK.
|
Šrot, nije ni u igri, kod frenda radi normalno.
Radi se o Vampire:The Masquerade Bloodlines... |
Boomer, svaka čast, il svaka ti dala il što god, radi kad sam proprčko to dxdiag.
Fakat hvala. :beer: ajde idem sad igrat:) |
I drugi put. :beer:
|
Eventualno, u samim drajverima od graficke je moguce konfigurisati "Refresh Rates Overrides" (za Nvidia kartice): Desktop->Properties->Settings->Advanced->"Ime graficke"->Refresh Rates Overrides i tu se podesi osvjezavanje za svaku rezoluciju pojedinacno.
|
Citiraj:
i 6800GT. Ja sam stavio drivere za monitor i radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |