![]() |
internet veza
poštovani forumaši,
Molim Vas za pomoć u vezi mog problema. Od prije nekoliko dana mi nakon svakog gašenja kompjutera nestaje veza za internet.Ako se ponovno želim konektirati moram ju ponovno stvoriti putem create new connection.Imam T-com adsl Kasda router.T-comovi kompići desno u trayu isto nestanu. Zvao sam IP-a ali tvrde da je problem na mom kompu.Nemam iskustva u tome pa ako mi tko može potanko objasniti što je problem.Možda virusi i sl? Unaprijed hvala. |
Probaj posuditi drugi router od nekog frenda. Kasda se inače nije baš proslavila u router modu, ali u bridge modu radi bez problema.
|
coconaut zahrđao si malo, Kasda mu je u Bridge mode a "nestaje mu" PPPoE Dial-Up konekcija.
Jel imaš kakav software koji nedozvoljava sys promjene ili neš slično? Ako ništa ne nađeš, čisti install će sigurno rješit blem. |
nek si slozi kasdu u router modu, meni je bar bolje radila neg u bridge-u :)
a i tih problema onda vise nece imat |
Čudno kako može nestajat…:stoopid: Naravno, nema ni feedback-a.
|
Citiraj:
Citiraj:
Postoji mogućnost da je virus al isto malo vjerovatno (valjda koristiš neki antivirusni program). Pitanje je što si radio na kompu prije neg ti se to poćelo događat te dal neko drugi koristi Pc osim tebe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |