![]() |
Novi telefaks
pozdrav svima,
u firmi nam je krepal telefaks kaj imamo, Canon L-250, buduci da razmatramo jel bumo ga popravljali ili uzeli novoga (ja sam za drugu opciju), zanima me preporuka tako nekog dobrog telefaks uređaja ako netko zna.... nisam bash informiran o njima, pa ne znam shto bih trebao trazhiti kao glavnim karakteristikama, ali glavno da nije preskup a da je u rangu sa ovim starim ili neshto bolji... kakve vi imate u firmama? hvala unaprijed! |
Panasonic sa bežičnim telefonom.
|
Citiraj:
|
Ja sam nema dugo umirovio svoj legendarni KX-F90 i uzeo takav.
Nisam baš oduševljen time kaj je papir gore izložen prašini... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moja preporuka ti je Canon (npr.Canon i-SENSYS MF4150) multifunkcijski.
U firmi imam stariji model, neznam točno koji, i radi besprijekorno:beskonačno trajanje tonera,faksiranje sa stakla (uplatnice i sl. što ne može kroz valjke), veliki kapacitet kazete za papire... Mane:nema slušalicu, velik, cijena. Panasonic je OK, ali mu brzo odlaze valjci za uvlačenje i brzo troši toner. HP i Lexmark izbjegavaj. |
Citiraj:
|
gledal sam ove multifunkcijske, ali mislim da shef to nece odobriti...recesija i sve to...
mislim da cemo prije uzeti Canonov L160 zbog toga kaj imamo tri Canona u firmi, pa da se ne kupuju razlichiti toneri.... ali ipka bum josh malo gledal po Panasonicima....ak saznate koji dobar model (cijena cca 2000kn) javite, pa da vidim ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |