![]() |
BSOD Bad_pool_Caller
1 privitaka
pozzzzz!!!
Imam slijedeći problem. Laptop na poslu mi se ruši 5, 6 puta na dan i ludim! Laptop se zbrejka i slika se smrzne a nekad odmah mi se pojavi bsod. Laptop je HP 6730s, OS je WIN XP SP3 zadnji put kad mi je bio bsod sam prepiso ovo Bad_pool_Caller 0x000000C2 (0X00000007, 0X00000CD4, 0X857804AO, 0X856B9168) Napravio sam scan sa NOD 32, Spyware Doctor, Spybot S&D, napravio Prime 95 mem test.... Ponestaje mi ideja..HLP!!!! EDIT: Na nekim forumima sam naso na ljudi uplodaju fajlove iz C.\windows\minidump za slične probleme pa ja cu napravit isto pa ako pomogne super!!! |
Kako sam na brzinu proguglo, problem je sa nekim od drivera. Sta si instalirao zadnje? Probaj bluetoth drivere maknit ako ih imas instalirane.
|
Prije nekih 3 mjeseca sam napravio format c: i instaliro sam sve drivere sa HP weba. Ovo mi se pojavljuje već neko vrijeme, vise od mjesec dana. Nisam instaliravo ništa novoga. Sve imam standardno.
|
Analizom zadnjeg crashdumpa se dođe do ovih informacija:
Code:
******************************************************************************* Analizirao sam još dva minidumpa i u jednom od njih se ne može baš lako viditi krivac ali u drugom je također Eset kriv odnosno NOD32 antivirus (eamon.sys). Probaj maknuti NOD32 i sve vezano za njega sa stroja pa vidi dali će ti to pomoći. Ovo naravno ne mora biti točno jer ako je hardwerska greška onda antivirusi i firewalli znaju potencirati problem jer su u principu to najaktivniji procesi na stroju. |
Ok, brisem Eset Nod32
Javim kak ce se ponasat komp. TNX |
http://www.maximumpc.com/article/fea...guide?page=0,0
Vrlo korisna stvarčica, ovo tvoje se spominje na 4 strani. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:27. |