![]() |
Cro modders forum
Evo napokon sam naša odličan host i forum opet radi.
Možete se registrirat i postat moderator. Trk na: Cro modders :beer: |
di se možemo registrirati meni otvara onaj stari forum , i opet ne radi tj.ne otvara mi
|
Stavi ovdi baš link na forum
|
uspilo mi je
Pošto mi još nije došlo pruka na mail tako da se ne mogu prijaviti, satavi me za mod ako oćeš! vidimo se sutra na forumu ;) good luck |
evo ovako ja san se registrira , i sve je ok osin šta nisan još dobija onaj mail da potvrdim registraciju ,,,,, zato toware pomozi
|
i meni je registracia prosla bez maila...
|
Tako je i napravljena, da prođe bez maila:beer:
|
Gladni moći .....:D
|
samo ti mogu reć da i opet ne radi forum:(
|
meni radi forum jesssss
|
Malo mi se čini da je forum pre spor.
|
Dali vama radi forum ?? Ja se spojim svaki 2-3 put, a sad se više ninemogu spojit. Dali je promjenjena adresa?
|
Ništa se nije prominilo i ako je onda ideš preko kilika na stranici www.cro-modders.tk , i forum radi normalono samo mi jedan put nije radilo mislin nije otvrilo i nije spor bar meni
|
Tako je maky, forum radi OK i nije uopće spor (ja imam kabelski :D ), dosad nije bija down niti jednom :beer:
|
koju si brzinu kabela uzea i koji ti je modem
|
Kabel 64, modem Webstar :mad:
|
to i mene ljuti šta mi je webstar a ne motorola i kako su ti ga stavili jesu li ti priko usba ili priko mrežne
|
Evo meni forum opet ne radi, nazalost!
Bilo bi dobro da potrazis web prostor, jer ovaj hosting je zalosno los koliko vidim... pitaj administratora gamer.hr portala, mozda ti on izadje u susret i da ti koji MB... |
to učini toware nemaš šta izgubiti , jer i meni sada neće otvori forum :mad:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |