![]() |
Risen
Niko ni zucnut, ha?:D
Piranha Bytes radi igru (pravo na ime Gothic i dalje drži JooWod) http://risen.deepsilver.com/blog/pages/de/news/news.php Dečki vele da su puno naučili dok su radili Gothic 3 i da treba očekivati puno manje bugova... U stvari-Gothic 3 i nije bio tako loš...dobar stroj, dosta živaca i nakon 15-ak zakrpa i modova dalo se čist fino igrat:D |
Izgleda vrlo lijepo :)
Za kad je zakazana igra? |
Q3 2009
Navodno:) |
sreca na njemackom je pa sam sve razumio sta pricaju sta ce popraviti i poboljsati i da iim je kritika na gothic III pokazala koliko jos truda moraju da uloze u igricu....
|
neznam zasto, ali prije negoli sam poceo citati tekst sam bacio pogled na video i odmah pomislio na gothic :)
BTW looks nice |
izgleda zanimljivo grafika je pre predobra,volim gothic serijal jedino 3-ći nisam prešao:Dak nebu bagova sto posto ću visjeti na ovoj igri
|
Izgleda predobro, obožavam otvorene prostore jedino što ne volim su ova čudovišta :)
|
Medvjeđi dikobrazi mi izgledaju prekewl :D
|
Citiraj:
|
Hm...možda ne bude na odmet baciti oko na ovo dok čekam sljedeći Elder scrolls :)
Jedino mi se ne čini da sloboda kretanja nije na razini Morrowinda/Obliviona/Fallout 3. A to je crap. Vidjet ćemo... |
Izgleda da su opet tak fino optimizirali igru da bu se vukla i na jačim kompovima, nevjerovatno:suicide:
|
pa ekipa okolo igra njemačku verziju i radi im fino na grafama tipa 8800
|
Citiraj:
Onda tu netko nekog...:D http://img340.imageshack.us/img340/1...engpus1680.png |
Ova sumica izgleda mochno, slicno ko u krizi :)
Grafika je izgleda dobra, samo da rjese pricu i igrivost... |
igra je vani :)
|
Ovaj graf je katastrofa. Je li igra neki port ili?
Nista, kupit cu je i pokrenuti na ati 3850 i vidjeti gdje me to vodi. U dobre stare dane morrowinda, 9500pro i trzanja :) Ako je igra dobra, bas me briga :) Ali da je bezobrazno, je.... |
Jeli neko nabavio vec igru , ja sam je namjeravo kupit pa me zanima kakva je.
|
Upravo je u fazi kupovine...
|
takodjer veceras ce biti postani neki sshotovi:)
|
uh, mislio kupiti hd4870 da igram nove igre kako treba, a sada vidim da to nije ni približno dovoljno za Risen :(
ali ako ništa drugo barem nema tako veliki FPS pad kao što je Gothic 3 imao (pogledam pod, vrti ga na 90+ fps, pogledam normalno, padne na 30, počnem trčati vrti između 15 i 20 :() |
Ajd pa nek netko sa slichnom konfom poput moje javi kako mu se vrti igra. Ljubitelj sam Gothic serijala. Dvojke primarno, trojka me je razocharala pa bi i ovom dao shansu uz uvijet da se mozhe koliko-toliko glatko igrati.
|
meni ide genijalno sa svim postavkama na high i AF na 16X, AA nemam nigdje za štelat u postavkama igre...
reza je 1920x1200 Za sada se igra cini ok, nakon uru i nešto igranja |
Citiraj:
Mislim da tamo možeš uključit AA... |
nema.. u driverima nisam niti probavao, ali mislim da pošto staviš sve na high on automatski pali AA.-.
a i mislim da je upaljen po grafici.. idem opet malo igrat.. |
meni se isto lijepo vrti, max na 1080p uključen 4xAA
ok je igra |
Uf, zabrijal sam...to je fora za koristit MSAA-onda napraviš custom profil.
|
malo mi je loše riješen journal.. nemam history razgovora i ako ne zapišem, ne znam di moram ići... ili nisam našao history razgovora...
edit: našao sam, našao!! |
evo i ja nabavio jutros :) moram danas malo viditi koliko mogu detalje potjerati :) za sada mi je igra ok... malo mi se teško naviknuti nakon puno godina morrowinda ;)
|
Risen PC Demo Released
|
baš idem i ja skinut demo..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |