![]() |
XP i resetiranje passworda
Danas me zove mama od kuce i kaze da je brat zakljucao komp!?
Naime, vjerojatno mu je bilo fora to stavljanje passworda pa ga je stavio i kako mama kaze stalno ga je mjenjao i nesto prckao po kompu....a isti brat, ima 11 god..... :fiju: E sada, problem je u tome sto bih ja da sam kod kuce najbolje napravio "format c" i nabrzino to rijesio, a posto to moj brat ili bilo tko kod kuce ne zna napravit kako da mami preko tel. objasnim da resetira lozinku i dali se to uopce moze lagano? Nema sanse da joj uopce dam da taj komp nosi u servis i da oni to rade te da to bezveze placa, jer ako ja to nisam nikada radio nece ni ona tj. on. Uz to mrzim kada netko drugi dira moj komp ili u ovom slucaju bratov...i tamo instalira brdo gluposti i napravi to na pola. Znaci, koji je postupak toga ako nije komplicirano tako da joj preko telefona objasnim sta da radi? TNX unaprijed! |
CTRL + ALT + DELETE na Login zaslonu - zacrnit će se ekran i pojavit mala kućica - unutra neka pod User upiše: Administrator (s velikim A), Password neka ostane prazan i klikne OK. To samo vrijedi ako tijekom instalacije nije postavljena admin lozinka. I onda dalje može prčkat po računima ili ako je to prekomplicirano barem ima funkcionalnost računala pa makar to bilo sa admin računom.
|
beh već je on reko
s tim da kad se loginaš kao admin odeš u CP pod users i klikneš na remove password s tog zaključanog accounta |
imas na hiren's boot CD-u Active Password Changer 3.0.420 pa probaj s tim..
|
TNX ekipa.....probati cu to nekako preko tel. mami objasnit.
Ma kada sam mu instalirao Win nije mi padala na pamet bilo kakva lozinka, ali to je njima ocito fora i eto sada.....mulac je zaboravio...ncncnc... :fuming: Da sam kod kuce sve bi to bilo lako, ovako moram preko tel. obasnjavat mami. Idem je sada nazvat pa cemo vidjeti hoce biti sta od toga. TNX :chears: |
Odličan besplatni program za resetiranje passworda u XP-u ... a moguće i za vistu što nisam isprobao...
Ovo je nero image file... tako da spži na CD i bootaj sa njega... i prati upute http://rapidshare.com/files/23031272...s_recovery.nrg |
Citiraj:
krivi protokol.....:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |