![]() |
Najgluplje stvari ikad postane
Ova tema nije da bi nekoga ocrnili već dobro se nasmijali i "pustili koju suzu ... a možda i nešto u gače" :mad: :p
|
Pa ako si vec otvorio temu sta nisi stavio neki glupi post??
|
|
Strašno!
|
Evo jos jedan ;)
http://forum.pcekspert.com/showthrea...645#post159645 |
Citiraj:
:beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
HaHa very funny ... Možda bi ti i spustio da nisi poderator :rolleyes: |
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:clap:
|
Costa, ova ti je bila niska! Respect
|
Costa u sigu imaš pravilnik ... prouči ga.
|
Pa kaj nije očito? :confused: :p
|
Citiraj:
|
Ajde Costa, jebi se. Link mi otvorio novu Mozillu, pa kako sam već imao onaj prvi link otvoren, gledam kasnije i mislim se, vidi ovog Coste, falija je linkat. Dok nisam skužio. :D :D :D
'Bem ti rano jutro. |
Citiraj:
|
:beer:
|
svako bi volio tako pocet dan :D
|
HaHaHaHaHa :clap:
|
E zdrobio sam se na onaj link. Pet puta probo i gledam zakej ne šljaka. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: i zadnji: :beer:
|
kad smo kod glupoga nominiro bi onga sta je neki dan za spamo forum sa phrekering forumom...
|
Njega treba objesit. :fuming:
|
A tek one šta su se ubadali za 25 postova da uđu u nagradnu igru! To je tek jadno.
|
Citiraj:
|
ah da ali tko smo mi da o tome odlučujemo...btw je ti to u avataru možda cocktail Mojito?
|
Citiraj:
|
Bolje da je nagradna igra bila u smislu moding ... clanci nego ovo. Mani se to nimalo ne sviđa. Sad kad asevi budu svoje provale izvaljivali .. ali nema veze bar čemo se dobro nasmijati :beer:
|
Ma pusti ih barem se dobro nasmijem na njihova fakat jadna pitanja....
Najbolji je onaj sa clokanjem P4 3.4 GHz ili 3.6 GHz poderao sam se od smijeha:D :D :D :D :D |
Citiraj:
|
a i koliko mi se ćini ni fleks nije daleko ak nastavi sa tim pivicama :beer:
|
Citiraj:
Pa nije mi niko reko da sam pretjero kolko je limit po postu? 10, 20, 1000? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:36. |