![]() |
Windows 7 build 7100 + DVB-T
Problem je sljedeci, podigao zadnju verziju windows 7, instalirao sve drivere i sve radi osim tv kartice. Tv kartica pomoću svog programa pronalazi dvb-t kanale i radi normalno dok windows media center ne pronalazi ništ do digitalnih dok analogne normalno pronađe (uredno prepoznaje da je to hibridna kartica i pita koji signal želim skenirati). Pokušao sam pod listu za scan postaviti denmark, hungary i germany ali ni pod njihovim postavkama ništ ne pronađe. Sinoć sam čak pronaošao gdje ručno mogu dodati frekv. u registry da bih dotični skenirao ali fora je što za croatiu nema nikakvih frekvencija pa sam sve postavke sam postavljao. Da li mi netko može pogledati u svom registry kako se postavke postavke nakon što wmc pronađe digitalne kanale "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\TV System Services\DigitalTVAutoTune" (treba mi i točan naziv direktorija za hrvatsku (trebao bi biti nesto tipa TS385 - sve ovo može biti i iz registry iz viste).
Ili da li netko ima neko riješenje za cijeli ovaj problem. Kartica je gigabyte u8000 (i još jednom ponavljam da sa drugim programom kartica na istim windowzima radi normalno na digitalnom signalu) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |