![]() |
NOKIA 6280 sa slušalicom od fiksnog telefona
Eto, danas mi je bilo dosadno pa sam malo razgledao po ormaru sa hardwareom sta sve imam. Naletih na jedne slusalice viska (one za teljefon) i jednu slusalicu od starog, pokvarenog, fiksnog telefona (telefon sam ranije dobio od frenda pa...). Pade mi na pamet da to razvali i napravim nesto, od dva krsa da napravim jednu stvar koja radi.
Dakle SLUSALICE SA MIKROFONOM od mobilnog, i SLUSALICA od fiksnog telefona, te finalni PROIZVOD. Nisam se sjetio slikati slusalicu od fiksong telefona prije pocetka radova tako da je na ovoj slici sa novim kablom (onim za nokijine telefone). Naravno to sve radi tip-top, ako neko hoce da mi cuje glasic neka me pozove, slobodan sam veceras. :D |
ROFL :D
|
:D:D:D
Da ziher :D |
OMG
@destroyer...pa ako nevjerujes nazovi ga....hahahahahhaha....s tom slusalicom odi na kavu ili negdje vani i telefoniraj...kladim se da ce se svaka cura okrenuti za tobom ^^ [a i svi ostali XD ] |
Sad mora mile još napraviti žični bluetooth headset :D
|
Sutra ujutru idem na fax sa ovim (Fakultet za informacione tehnologije) :D Idem ganjati dekana. :D
|
daj broj :D
|
Citiraj:
|
+387 65 481 44* pozovi me baaaaaaa. (Za ovaj zadnji se javi na PM):D
Citiraj:
|
moram priznat, originalne ideje :D :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
joj s tobom zivot nikad nije dosadan, sad cu aj to probati sa svojim k810 bice glvana furka u SŠC-u
|
momir je to imao davnih dana...
KOPIJA |
Citiraj:
Izvinjavam se cov'eku. Vidio sam ga na nekoj slici sa jednog sastanka kako drzi slusalicu od fiksnog telefona u ruci, ali nisam znao da je to to (neka bijela slusalica?). |
Je,al njemu nije nešto radilo kak spada,mikrofon valjda.
|
kako nije radilo kad sam pričao sa dumčetom na slušalicu?!
|
Citiraj:
A ova slusalica sa zicom, pa imam je :) Radi i radila je, al eno skuplja prasinu, neda mi se nosit tu skalameriju van. U svakom slucaju treba nam vise takvih ideja. Nego moja ima i dugme za javit, tako da ja iz djepa sam nju izvadim stisnem dugme i blebecem, bez da vadim mobitel :D Ih, ope mi suze idu na oci, morat cu je opet pocet nosat, to kad dodju lijepsi dani :goood: |
Citiraj:
|
Svaka cast... :roller::roller:
I sada sa tim po gradu hodat i pricat....LOL |
:lol2:
Citiraj:
inovativnost na svakom koraku |
double post
|
Hahahaha....:lol2: Svašta, ovo još nisam vidio, imam frenda nekog bolesnika koji je htio da mu voda svijetli zeleno kad ju lijeva iz slavine i lik je napravio obruč od zelenih LED dioda koji se šarafi na onaj navoj na cijevi, sa zasebnim napajanjem uz slavinu, pa eto da mu voda svijetli. I vidio sam i kameru od k750i montiranu na rub naočala, ali ovo.... hhh
Definitivno si to super napravio, fora izgleda, ali za bariti cure, pa onak... Mislit će da si asocijalan i teški geek, a tako je teško naći srodnu dušu. :nono: Znam ja... xD |
Kake su reakcije ljudi na faksu? =))))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već viđeno :fiju:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |