![]() |
Pomoc oko kupnje do 5500kn
Pošto nisam u laptopima i neznam nista sto je sada aktualno i dobro, molio bih vas da mi preporucite neki laptop. Sestra ce si kupiti sada za Krizmu, pa bi kupila preko jedne firme bez pdv-a, tako da izade cca 4000-4500kn. Koristiti ce se uglavnom za net, ali i za Sims 2 i jos takve nekakve igrice - ali mora ici glatko na full postavkama jer se sada naucila na ovaj desktop. Uvijet je da je crni. Neznam sada koji je bolji: Toshiba, HP, Asus, itd.
Hvala unaprijed |
MSI EX623X-077EU
Acer Aspire AS6930ZG-343G25Mn Acer Aspire AS7730G-583G25MN Toshiba Satellite A300-1LT MSI i Acer imaju bolje grafičke i za igranje su bolji od Toshibe, dok Toshibica ima kvalitetniju izradu ali slabiju grafiku. Meni osobno se sviđa taj MSI, ali nisam ga imao priliku vidjeti uživo pa ne mogu puno reći o njemu, Aceri su ok laptopi i za tu cijenu stvarno daju najviše (gledaj modele sa Nvidia 9600/9500/8600 grafikom ili Ati 3650). Toshibica je standardno dobra, da je malo jača grafika ne bi joj bilo konkurencije. :) Od Asusa mogu preporučiti ovaj model (ja ga sad koristim i ok je, doduše nemam Sims pa ne znam kako idu :D, ali COD4 i Fallout 3 guram na Low-Medium grafici): X59SL-AP320. Ok je laptop ali za još 300-500kn se kupi Acer ili MSI sa boljom grafikom HP radi odlične laptope, ali ih zaobiđi ako je igranje novih igara u planu, sve ostale zadaće će uglavnom uraditi korektno i bolje od ostalih ali za igre - no no. |
sa Acer Aspire AS7730G dobiš najviše za najmanje para
mana mu je što ima garanciju od 1 godinu, ali se dodatna godina garancije lako kupi |
Ma dajte ... Meni rade Sims2 na GMA950 bez problema, tako da bi svaka današnja makar i integrirana grafička bila dosta za takve igre, a sumnjam da bi seka htjela laptop od 3,5+ kg kakvi su ti Aceri ... Moja preporuka je ona Toshiba iz posta iznad ili Dell Studio 15 ...
|
Hvala, vidjet cemo koji se jos njoj svida.... makar meni osobno najvise MSI, prvenstveno jer je lagan - tj. laksi od Acera 1kg - a to je puno, i zanemarivo slabija graficka - barem za laptop
Jos jednom hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |