![]() |
t-mobile asus eee 1000HGo i stick2carnet
Moze me neko educirati kako se spojiti? Napravim po uputama za stick2carnet, ali 3g connection manager ima vise postavki nego web and walk stick :)
Hvala |
Citiraj:
Korisnička služba T-Mobilea može vam pomoći oko pitanja vezana uz Stick2CARNet uslugu? |
Citiraj:
Pa eto, nadao sam se da jos ima mladih i nadobudnih koji to koriste, pa da podjele mudrost. Ah, budem si odvojil sat vremena za slusanje skripti od ekipe iz SZK :P |
Zvao SZK, kao javit ce se tehnicar s podacima jej (jos cekam :goood:)
Klikao po tmobile webu (link: http://www.t-mobile.hr/2/20-70-15-00-00.asp), radio po uputama za windows xp i naravno promjenio apn, i dalje error 619 :hitthewal::fuming::banned: Srecom pa nisam uzeo ugovor obvezujuci :rtfm::fiju: |
*rijeseno*
Dakle, da odgovorim sam sebi:
U 3G connection manageru se napravi konekcija: -upisati carnet username i password -upisati carnet.apn -ostale postavke default ostaviti onda na network connections pa properties na prethodno napravljenu konekciju -security -> settings -> allow these protocols -> ukljuciti SAMO *PAP* -vratiti se natrag u 3g connection manager, i pokusajte se spojiti; meni radi ko beba :goood: Pozdrav P.S. Ako je potrebno, moglo bi se ovo u neki howto pretvoriti, samo sto mi se neda trenutno slikice raditi :D Ove upute su cisto dosta :fiju: :dobartek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |