![]() |
xp x64 mnogi driveri su outdated
lijep pozdrav! koristim laptop hp 8510p sa instaliranim xp x64 bitnim windowsima. jako sam zadovoljan sa tim OS-om. nego imam jedan mali problem koji mi javlja driver detective. naime on mi nalaze 18 drivera koji su navodno outdated. jedan drugi alat (driver scanner) za updateanje drivera kaže da je sve ok. evo sam neki od drivera koji su outdated:
intel(R) 82801HEM/HBM Sata Ahci contoller intel(R) ultra ata storage controller - 2850 intel(R) 82566MM Gigabit network connection ATI function driver for high definition audio -ATIAA01 (2) Mobile Intel(R) PM965/GM965/GL960 Pci Express Root port -2A01 (4) Intel(R) ICH8Family PCI Express Root port 1- 283F Intel(R) PCI Bridge - 2448 (7) Intel(R) ICH8 USB Universal host controller -2830 je li se tko od forumaša susreo sa ovim problemom. iako čitao sam o tome da podrška sa driverima za os xp x64 nije baš najbolja.Googlao sam i nisam ništa našao. našao sam obično drivere koje imam. imate li koji alternativni izvor sa drivera jer ovaj od hp ništa nije stavio na svoje stranice podrške. od grafičke sam skinuo catalyst 9.3 i modao sam ga sa mobility modderom, tako da je taj driver ok. ima li načina da barem updateam neke od ovih gore navedenih drivera? Hvala! |
Pusti driver detective i ostale gluposti mozes samo napravit "kupus" sa tim..Ako ti sve radi ok i nemas problema ne diraj nista :)
|
ok hvala!:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |