![]() |
Moding JnC-a
1 privitaka
Evo ja se malo zezao pa vidite.
Sve kritike dobrodosle!:beer: |
1 privitaka
evo jos jedna..
|
1 privitaka
evo jedna sa sklopljenim...:gringo:
|
1 privitaka
temperatura na kraju :burn: :smoke:
|
Zgodno, ali čemu toliko naljepnica:D
|
DA fora je. Mozda malo previse zica na svim stranama i nevolim naljepnice po kompovima no fora i dalje...
|
Shema ;) :beer:
|
hehe.. lijepo.. lijepo... :D
|
ožičenje ti je katastrofalno, da se to sredit da se vidi samo par kablova. a onih 12 c za motherboard, kaj je to mjereno netom nakon paljenja kompa?
|
Definitivno žičana katastrofa i previše naljepnica ona REMUS je sasvim OK i mislim dovoljna
Sta misliš kak bi bilo da umjesto žica imaš vodove na bočnim stranicama ko na tiskanim pločicama,i onda bi se samo vidili priključci i žice bi skoro pa bile nepotrebene :D :D |
sredio sam kablice a ovih 12 stepeni postigao sam sa nekim programcicom za nforce -2 ploce pre je bilo oko 20 stepeni
|
Pa postaj nove slike da vidimo. I dalje sam septičan povodom tih 12 stupnjeva. Kaj ti imaš oluju u kompu?
|
Meni je ledara u sobi, surfam samo netom, bočni koji upuhuje nije uključen, a temp. je 18C. Možda drži komp na balkonu...
|
daj kakvih 12 C???? bokte meni se popne na 33 C??
šta ga držiš u frižideru?:fuming: :rambo: |
1 privitaka
evo nove fotke
|
Meni PC Probe pokazuje -2C za procesor, i sve to sa zračnim hlađenjem:D :D
To je PC probe sa CD-a koji je došao sa Asusicom A7N8X-VM (nF2), a ova moja je sad KT 600, pa je vjerojatno do toga, ili do stare verzije. |
a šta znaš možda dečko negrije u sobi a ovih dana je stvarno hladno:D
|
Malo offtopic: dal ima ko na forumu ovih naljepnica za prodat ili poklonit, malih tvrdih (npr. intel pentium ili od matične, amd,............). Ovakvih kaj se vidiju na ovom kučištu od fanaticsa:beer:
|
najjednostavnija stvar ti je da barem omotaš one kablove napajanja običnom izolir trakom ili ih sakriješ negdje "iza" da ne idu baš izravno kroz sredinu kućišta..
inače sasvim okaj:beer: |
Imam ti ja Sapphire
|
Citiraj:
|
DA
|
Citiraj:
|
Koliko nudiš za naljepnicu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12. |