![]() |
TRINE
Evo jedne igre starog kova,znači 2D.To su mi najdraže igre te 2D šteta da ih sad slabo proizvode,zamislite uz sada modernu grafiku,fiziku,zvuk da izdaju od svake igre njenu inačicu u 2D verziji(2D crysis).
http://www.gametrailers.com/player/47992.html Držimo palčeve da ovo ispadne u najmanju ruku ODLIČNO |
Napokon nekaj pametno da iskoristi današnju tehnologiju, a da je drukčijeg žanra. Jedva čekam.
|
igra izašla igra tko osim mene
|
U procesu nabave sad kad si reko da je izasla.
Valja? :D |
ma super je, baš za onako se opustit od rpgova i toga ima i super puzzlove
|
Demo
|
Instalirao,probao, i vrlo je simpa. Nekakva lagana pričica za dječicu, ali sviđa mi se igrica. Baš je gubica. :)
|
igra je zakon, zabavnija od vecine 'ozbiljnih' igara koje su izasle u poslj vrijeme :)
|
Igra je pravo ovježenje u moru poluretardiranih pucačina:)
|
Odlična igra. Neodoljivo me podsjeća na The Lost Vikings
|
Igram već par dana i baš me oduševila igrica.. upalim ju svaki dan na pola sata da se malo opustim...
|
super igrica
|
|
jep igra je jako dobra samo moram nac vremena i za nju :)
|
Uf, u nabavci je, no kad igrat pokraj svih lijepihg naslova koje mislim zaigrat,,,
|
Jako lijepa igra.
Počeo malo igrati, pravo osvježenje :) Nego... bome zagrije grafičku... meni vent na 275 na auto postavljen i nakon 2 sada CODa 5 ga uopče ne čujem da ubrzava, a ovdje nakon 20 minuta počeo dobro ubrzavati i jače hladiti |
ovo izgleda baš lijepo.mogel bi probat
|
Di da skinem PhysX patch?!
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
-SPOILER- možda :)
Ne znam jel tko došao do kraja al zadnji level me je totalno razočarao i frustrirao. Uopće mi nije sjeo , i ostavio gorak okus u ustima. Bla.. :) |
http://www.pohrani.com/t/2J/WL/sKB4xYH/cube.jpg
Ovo je fora, :) "Nacrtaš" kvadrat iznad kmice koji padne i ubije ga :) Dosta korisno A neki dan skužio da se može i "letva" nacrtati preko nečega sa se pređe određena provalija :) |
Pogledaj si review od lauša pa ćeš otkrit možda još lipih stvari za koje nisi znao. :D
|
Neki dan mi bilo dosadno pa prčkao po MaxTVu onoj Zoni ili šta je već, pa naletio na GameReport i pogledao o Trine... neznam dal da se smijem ili plačem... majko mila... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |