![]() |
ISA slot
da li netko ima informaciju o matičnama koje imaju barem jedan ISA slot? na googlu je izbacilo da navodno postoje neke matične čak za p4 sa ISA slotovima...ali u hrvaškoj toga nema...
znači nekakav p3 ili athlon, ali što jači procesor... kopao sam po asusovom site-u, ali em uzima brdo vremena, em nemaju database sa slikama ili opisom za ploče starije od tusl-ica. ko će sad još ić na abit, msi,...a di su ecs i ostala smeća |
Najednostavnije i najbrže-nazovi Linsk pa pitaj:D
|
Evo nekih socket A matičnih ploča koje imaju ISA slot
ABIT KT7 ABIT KT7-RAID Biostar M7VKB Epox 8KTA2 Luckystar K7VAT QDI Kinetiz 7T Soltek SL-75KAV2-X Soltek SL-75KAV-X Soyo SY-K7VTA Tyan S2390 Trinty KT Ako treba još nekako pomoć....:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovaj prvi abit bi dušu dao...jel znaš, jel idu oni zadnji duroni na njega? jel to sa sdram-om ili ddr-om? mislim, bum i sam pogledal, ali kasnije tokom dana, pa ako ti je sad u glavi taj podatak... |
Na drugom kompu u kući imam Solteka 75 KAV-X, vrlo dobra ploča, stabilna i pouzdana , na njoj rade Athloni XP do 2400+ sa zadnjim biosom, ploča je nešto starija ali se donedavno prodavala za vrlo male pare, neznam možda se čak još negdje nove prodaju, zadržao sam ju baš zbog toga ISA slota kojeg ima, zbog korištenja nekog starog paralel kontrolera.
|
Citiraj:
|
imam ja neku Soltek K7VAT ver. 2.0
samo neznam dali radi pošto sam ju dobio sa hrpom drugih komponenti a nemam proc ni SDRAM da ju isprobam |
no frks mental, za sada mi nije hića...kad ću uzimat, budem zviznuo oglas...
inače, 948 je gore već neko vrijeme...znaš onu priču sa strganom 92-ojkom? e pa micek mi je velikodušno udijelio jednog enermaxa precvikanih žica, ja to fino razvalio da bi na kraju ustanovio da je 1001 put jednostavnije bez toga - one rupice za kaj se zahakla ona žica kaj drži ventilatore, e pa kroz to sam provukao onu žicu kaj se nalazi unutar plastičnog omota (brdo toga dobiješ sa razno-raznim kablovima pa se ufrče da ti se kablovi drže skupa) i provukao kroz rupe za adapter 80->120, enermax 120 gore na adapter i to drži do jaja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |