![]() |
Abortirani Alien u simbiozi sa Nemo The Geekom = Emperor Workstation >>>
.
tHe eMpeRor Video + ... ______________________________________________________ http://www.geeksaresexy.net/wp-conte...perorsmall.jpg . |
Nemam ga gdje parkirat, mala mi soba :D
|
Cijena prava sitnica! :D
|
ovaj novinar iz videa je totalni kreten!
|
..ova igračka bi mi dobro došla
|
224.000,00kn :)
čista glupost, ali u nečijoj Home-Made/DIY izradi čist bi dobro ispalo :) ali ovdje možeš birat boju kad naručuješ i ima web-kameru :care: al da zgleda svemirski, u svakom pogledu, zgleda :) |
jos samo da su mu kotaci, pa da se moze i vozat okolo s njim, di bi mu bija kraj
definitivno preskupo, al izgleda zgodno :) |
A komonente tek...
Ajme, ko da je neki jaci laptop: Intel C2D 9300 2*2.6 i samo 4 Gb rama i to jos ddr2 Ajd da je neki nehalem i 8 gb ddr3, ajd... al ovo... I da samo 2 USB ulaza... Ajme... |
mogu napraviti bolje za 5 puta manju cijenu. al da mi je jebeno je :D
|
Kao fora za sajmove odlično jer je to geek faktor na n-tu, praktična vrijednost i ne baš velika...
|
Jel ima toga u Trstu? :D
|
Izgleda premočno. Pravi geek uber-machine.
Ono, pretjerano, ali premočno. Malo su monitori preblizu doduše, za par godina u tom postaneš Godzilla od zračenja :D |
Al da bi bila prava uber super-duper ovekiller geek mašina fale dvije stvari - valiki rezervar za gazirana pića sa slamkom do usta i integrirani zahod...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije stvar jacine konfe nego estetike\dizajna, nazalost to ekipa pusi danas :) |
ta ekipa mogu jedino bit tatini i mamini sinovima kojima je tjedni džeparac veći od životne zarade prosječnog Hrvata.
Estetski :chears: |
to je sve samo ne workstation, mozda gamestation :) i drage volje bi udomio jedan :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:07. |