![]() |
Dugo učitava memoriju
ovako, jučer sam igrao Call of Juarez MP, (igram već više od 1 g. to) i zaštekalo mi, ništa nisam mogao osim restartat, kad sam restartal komp onda kad se pojavi onaj crni screen di ima opcje F2 ući u bios, F11, za odabrati iz čega želimo bootati, tamo na tom screenu se memorija učitava oko 1 min... i kad se učita dalje sve normalno, znači onda piše redom 3072 MB
Hithachi hdd..............itd.. sve ok, i onda se počne punit ono sranje, plavo WIDNOWS XP, kad se napuni onda opet, screen mi je 1 min crn i tek onda se pojavi WELCOME i desktop... Inače, to mi se događa nakon friške reinstalacije win-a xp, imam win xp i sp3... Molio bih vas pomoć da mi nešto ne izgori i ode sve u pm... hvala unaprijed. ps. konfa iz siga |
Nađi Memtest u *.iso formatu i zaprži na cd. Bootaj komp s tog cd-a i testiraj keks po keks rama, a onda i u grupama (3x1Gb?).
|
da, 3 keksa po 1 gb, samo mi reci kolko to traje dugo? taj test?
|
Ovisi. Najjednostavniji test oko 15-20min/keks. Ako se u toku testiranja keksa pojave crvena slova s porukom 'Error' znači da je keks u banani.
|
mogu i na dvd? nemam baš niti 1 cd jeb,..
EDIT: evo, izvadio sam van 1 keks, sve radi super :) međutim, nije problem u tome keksu, natrag sam ga stavio, i izvadio drugi, isto sve dobro, stavio tog drugog i izvadio trećeg, opet sve dobro... e, sad. u čemu je problem? pošto trenutno nemam CD, samo pun k**** DVD-A, testiram upravo memu s S&M... |
Neke ploče jednostavno ne vole imati 3 keksa na njoj, probaj s memtestom vrtit 20 min s 3 keksa, ako baci error, probaj samo jednu izvadit da ti ostane dual channel i onda probaj opet provrtit memtest...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |