![]() |
Poznat problem bez rjesenja: subwoofer u Visti?
Pozz!
Imam vec poznat problem: 5.1 zvucnici u Visti x64 = subwoofer radi prilikom testa, al ne radi u Winampu, WMP-u, igrama... koliko sam kopo po netu MASA ljudi ima ovaj problem i dalje nema rjesenja (neke price da Vista x64 nema HAL za zvuk vec sve ide preko softverske emulacije, itd.) ... jel ima rjesenja? O_O |
To se i meni dešavalo, problem rijesen povratkom na XP jer mi se stvarno nije dalo zahebavati sa Vistom.
|
zanimljiva ta vista...jedan reinstall surrond na 5.1 ne radi, drugi reinstall ne radi centar, treci reinstall ne radi sub, 4. ne radi centar i surrond...ne kuzim nis u toj glupoj visti.
sto se tice zvuka preglup os... jebo ih openal s xboxa |
nemojte me uzimati za rijec ali ja bi rekao da je to do drivera...tako je meni bilo za win 7 i ultimate [vistu]...doduse u win 7 mi je stalno output bio na samo 2+1 zvucnika a u visti 64 nije radio sub...a naravno na detekciji i testiranju svi sviraju ko becka filharmonija
|
a jebiga, driveri su 100% OK i WHQL.
problem je jednostavno Vista, i to sto je x64. al ne planiram prelazit s nje jer mi perfektno radi u ostalim stvarima, al eto...fali mi woofer (posebno kad slusam mjuzu). nis...hvala svima, moze lock. tj. i ne mora, ako netko SLUUUCAJNO zna fix, nek se javi. |
imao sam 5.1 i na visti ultimate x64 mi je radio subwoofer 100%
sve mi je radilo odlicno, samo sam imao stari winamp i on nije tada podrzavao 5.1 (ili ga ja nisam podesio dobro) ali znam da je u WMP sve radilo odlicno. Sjecam se da sam jos posudio i par dvd-ova iz videoteke i sve je radilo bez greske. |
koliko bananica imas za ustekat u zvucnu? Ako je samo jedna, stavi windozama da imas 2.1 zvucnike a ne 5.1 i radit ce savrseno....nije bas pravo rijesenje, vec neki zaobilazak, ali covjeka veseli...
|
nemam uopce opciju za 2.1 zvucnike vec samo za Stereo, Quadrophonic, 5.1 i 7.1
|
stereo ti je i 2.1 i 2.0 tako da bi ja onda provao stereo
ugl teoretski bi ti u stereo upali i 2.0 i 2.1 , a u quad 4.0 i 4.1... |
ne radi na stereo, to sam odma i probao.
|
:stoopid: meni radi sub i preko optike i preko zice i preko integrirane zvucne i vanjske i nikad nije zajebavalo nakon reinstalacije na bilo kojoj kombinaciji zvucne kartice/kabla. ja bih se jos malo poigrao sa postavkama zvuka u win i driverima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |