![]() |
Demigod-multiplayer
Pozdrav svima,zanima me dali ima nekoga zainteresiranog za multiplayer ove igre preko hamachija?
Network ID/name: Demi_God Password: demi pa ako netko želi...slobodno se pridružite:D |
ja jučer odigro da vidim ali malo 1 min,nema 1vs1,uzeo rocka kamenog ali nisam niš skužio,osim unapređenja napada s manama.
|
također jučer nabavio i probao i sav se izgubio u igri
|
Također probao jučer... ono, na prvi pogled ne izgleda loše, al sam se kompletno izgubio.
|
Probo i ja! Igra je forica, nakon 10 min se sve pohvata, da ima vise od tih 8 heroja bila bi daleko bolja od dote.
Grafika mrak, AI kompa u banani :D a na netu nisam jos zaigro. Ono za ubit 2-3 sata super igra. Prodjes tournament sa svakim likom i to je to. Nije bas toliko igriva da bi iso opet i opet i opet.... :fiju: |
ja se nemrem pokrenut u ovoj igri a kamoli turnir proć:D
|
Probajte igrat na hard pa onda recite da je AI kompa u banani,odmah se sjate na tebe,a kad ti ostane malo healtha i pocnes bjezat ganjaju te sve do tvojih towera pa i dalje.
Ja sam se uzivio na hardu,trenutno sam drugi na turniru nakon 5 levela. Na normal je lagano,bio sam prvi za skoro duplo bodova. Jako dobra igra za ubit sat-dva dnevno dok ne dosadi jer ima samo 8 kakraktera. |
Ma imo sam krivu verziju igre, sad se na hard fakat trebam potrudit. :D
Al da je premalo heroja to je istina :D |
Tolko čekam ovu igru i onda ne znam ni da je izašla, jebiga :D. Budem probo sutra :beer:
|
Mene ovo jako podsjeca na Warcraft3 Dota Allstars....to mi se prvo zavrtilo u glavi kad sam vidio igru...
|
e ovako,ja sam prošao sve sa svim likovima i neke mi stvari nisu jasne,zašto nema save game u skirmišu?? i na hard nije problem ih dobit al na nightmare jednostavno nemoguće,to nije dobro napravljeno a sve ostalo mi je *ebeno!!!
i sad sam baš opet igrao nightmare i dobio bez problema :) |
Ma ko klasicna dota, samo trebas pogodit itemem koje treba kupit na imposible i gotovi su.
A sto se tice save-a, automatski ti snimi prije svakog mecha, tijekomm mecha nema save-a. Sto i meni malo smeta. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |