![]() |
Moja Sony RX90 linija
Evo da prezentiram svoju liniju iz naslova,ima 4 izlaza po 75W(ima surround),ima dual kasetofon(koji ima auto-reverse) (koji ne koristim),radio,3CD changer,i jos svasta .Ulazi su na činč prikljucak,ima i output (ali ne za zvucnike) na dva činča.Ima output za aktivni sub-woofer,ima CD Digital-Out...Antena za radio moze se spajati na koaxialni kabel ili na dvije zice (bolje koaxialni)...Linije je po meni jako dobra i ima jaako puno opcija i svega toga...Evo pogledajte video koji sam danas snimio,testirao sam bass ali nisam bas do kraja pojacao,zvucnici su original od linije oko 2x80W.Link: http://www.youtube.com/watch?v=4azkFD4rvM0
|
:lol2:
|
Bok,
Sviđa mi se tvoja linija, jesi voljan mjenjati nju za wharfedale diamonde 9.1? Molim te da me kontaktiraš na pp. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:D |
Ovo će bit brzo..
|
Koji M&D :D
Iako, mlad je momak... |
ovo na mom videu krci ko mutavo jer je snimano sa web-camerom pa je probijao microphon
|
Citiraj:
|
Imam istu takvu liniju :D
|
Nudim harman kardona i diamonde 9.2 za to tvoje. ubacim gratis stalke i novi CD bass huntera. Jel moze ?
p.s. imam na harmanu izlaz za 2 wooofera. |
Muahahhahaahahha hahahahhahhahah
AHAHAHAHA xD |
Ovo je neki troll..sreca da to nije napisao u hifi temi..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je jedini thread na forumu koji nije trebo zavrsiti onako kako je zavrsio. Fali mi..
|
Jel bi mijenjao možda za 4 zimske gume? Treban za starog liniju neku za HTPC, a zadnje 2-3 godine nema snijega pa ne vidim smisao za zimskim gumama. Gume su 185 R15 Sava, ko nove!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A de decko je ipak mlad, nije u redu toliko ga sprdat, moze malo :D
Ja imam RX50 jos od 5-og osnovne i linija radi super :D Droga LOL !! |
Pogledam sutra,cini mi se slicna ili mozda cak ista,al jebes bas test,pusti nekaj tipa Kataklysm ili Canibal Corpse,kad odere duplu,da vidis sto je bas,ode kuca odma:D
|
Citiraj:
|
Koji ste vrag naselili se ovdje?Mene je linija sasvim impresionirala!
Fantasticno izrazeni visoki, nadasve dobra reprodukcija niskotonsko i srednjotonskog podrucja! |
Citiraj:
|
Ja imam 88micu
Linija svira ok, samo kaj su se pomotale komande. Stisnem neki recimo DBB ili koji drugi gumb a ukluči mi se surround. Ili kad hoću povisiti linija se ponaša obrnuto i snizi zvuk. Al prek daljinca sve ok. |
Citiraj:
@Mephsto -probaj rijesit gumbove sa WD40,helps a lot! |
2x85W su na RX50. Ma ima ulaza i izlaza dovoljno. Inace taj potenciometar na toj seriji linija je valda svima otisao u klinac pa tako i meni.
A ovo s tipkama LOL ja stisnem Groove tipku, on ugasni DBFB i efekte i upali radio ROFL :D EDIT: xTreme Gamer, evo ti jedan video gdje se u pozadini cuje moja linija, pa slusaj ;) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |