PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   6600 Agp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14473)

Fleks 18.11.2004. 01:40

6600 Agp

E glete ja sad brijem na tišinu pa me zanima dal ova grafulja ima rupe tak postavljene da se da stavit zalman pasivni na nju. :beer:

Kad se GT verzija pušta u prodaju ak neko ima hint?

Pantera-N 18.11.2004. 10:37

Re: 6600 Agp

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Kad se GT verzija pušta u prodaju ak neko ima hint?
Nemam ti pojima, gledam na newegg.com svaki dan jer i mene zanima!
Dvoumim se između 6600GT AGP i 6800, imaju jako slične performanse, a razlika je u cijeni oko 100 $!
Neznam nisam pametan, neznam što bi uzeo, nekako me vuče 6800 radi 12 pajpa i 256 bitne sab., a u drugu ruku ždere me tih 100 $ :grrr:

Mad_Duke 18.11.2004. 12:41

Ja uzeo 6800le leadtek i imam 16 pajpova. A i 12 bi bilo vise neg solidno da se nisam skrumpao. Odlicna memorija. To bi ti bio moj osobni prijedlog, jer na neki manji long run ti se vise isplati 6800le. A pitanje je koliko ce jos biti 6800 le, tak da se ne dogodi rupa, bez mid enda!

Ako uzmes u obzir da sada izlazi half life 2, a radi se quake 4 i koliko ja znam nastavak wolfensteina u d3 engine-u.

Fleks 18.11.2004. 21:10

16 pajpi. Kolki su ti 3dčmark 2003 scorovi?!? Krupmira !!!:D . Fakat si imo sreče.

Pantera-N 18.11.2004. 21:59

Citiraj:

Originally posted by Fleks
16 pajpi. Kolki su ti 3dčmark 2003 scorovi?!? Krupmira !!!:D . Fakat si imo sreče.

a ne uopče, imaš sreče ako otključaš 12 pajpa a ne 16!
Javi 2003 score!

Mad_Duke 19.11.2004. 14:38

nisam jos skinuo, ma imam problema sa windowsima izgleda.

Nekad mi ne zeli cloackat grafulju, (ni downcloackati), ono ocam ga pokrenem igru, vidim da sve radi, onda ga idem opet ocat i nece ni naprijed ni nazad. Pa nekad moram 3 puta restartat windoze. Do nedjelje dobim 3d mark 2003, a do tak cu naci najveci moguci takt na kojem radi, jerbo duugo traje!

MentalHarikiri 19.11.2004. 21:01

Citiraj:

Originally posted by |RRSAF|Mad_Duke

Nekad mi ne zeli cloackat grafulju, (ni downcloackati), ono ocam ga pokrenem igru, vidim da sve radi, onda ga idem opet ocat i nece ni naprijed ni nazad. Pa nekad moram 3 puta restartat windoze. Do nedjelje dobim 3d mark 2003, a do tak cu naci najveci moguci takt na kojem radi, jerbo duugo traje!

to ti je do riva tuner-a

Mad_Duke 20.11.2004. 13:36

Citiraj:

Originally posted by |RRSAF|Mad_Duke

Yep vidim, ali mi je trebao clean install imao sam jos par sitnica kaj su me zivcirala. Imao sam istu instalaciju 6 mjeseci, a to je jaaako puno za proklete windowse"!

tigman 20.11.2004. 14:48

izgleda da se čovjek malo prerano poveselio...

pa svi smo mi otključali 16×1,6 !!!

no tek kada su se strasti stišakle otkrivali smo pomalo...da nekaj iako nema vidljivih artifekata, ipak ne valja !!!

e sada pametni su brzo pronašli koje su OK i na tome ostali...

pa nisu vjeruj mi tvornice glupe da ti daju izrezati pajpe i prodati ga jeftinije...
znaju oni da nešto nije OK i zato si dobil tu LE, a ne da prodaju nešto ispod cjene :p

iako kako sam i sam vidio...mnoge LE rade s 12×1,5-6 , ali imaju znatno lošije perfomanse od npr, moje male , s mnogo slabijim procesorom..

onda naravno počinje priča oko Windowsi ne valjaju i sl....
ne valjaju pajpi !!! i to treba na vreme shvatiti...
usput uvjek možeš učiniti što i HANS...iščupati vent i čekati da se zagrije na 130 stupnjeva , pa il "ČEŠ ILI NEČEŠ"...:rambo:

oFcA 20.11.2004. 16:35

Citiraj:

Originally posted by tigman
iako kako sam i sam vidio...mnoge LE rade s 12×1,5-6 , ali imaju znatno lošije perfomanse od npr, moje male , s mnogo slabijim procesorom..
Jel se ti to na mene pozivas? :p
Meni druga 4 pajpa uopce ne rade, a prva 4 rade djelomicno...iliti, stabilni si i ne rade artefakte, ali performance boost nije toliki koliki bi trebal biti...digne se s 6800 na 8600 '03 markova...a po hansu, trebalo bi ici do 9000+ markova...

Eh taj hans i njegova nespaljiva gainwardusa...samo se ti hvali...izgorila bude prije ili poslje :D :p

Mad_Duke 20.11.2004. 17:50

Citiraj:

Originally posted by tigman
izgleda da se čovjek malo prerano poveselio...

pa svi smo mi otključali 16×1,6 !!!

no tek kada su se strasti stišakle otkrivali smo pomalo...da nekaj iako nema vidljivih artifekata, ipak ne valja !!!

e sada pametni su brzo pronašli koje su OK i na tome ostali...

pa nisu vjeruj mi tvornice glupe da ti daju izrezati pajpe i prodati ga jeftinije...
znaju oni da nešto nije OK i zato si dobil tu LE, a ne da prodaju nešto ispod cjene :p

onda naravno počinje priča oko Windowsi ne valjaju i sl....
ne valjaju pajpi !!! i to treba na vreme shvatiti...
usput uvjek možeš učiniti što i HANS...iščupati vent i čekati da se zagrije na 130 stupnjeva , pa il "ČEŠ ILI NEČEŠ"...:rambo:

Ja neznam dal si ti ljubomoran il kaj. Mislio sam da je problem u windowsima to kaj nemrem cloackat nakon kaj otkljucam pipeove. Ali izgleda da je stvar u tuneru. Sa powerstripom mi ide sad normalno. Nema artifakata.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27.