![]() |
Promjena pitanja..
Kojim programom mogu promijeniti pitanja u igri Milioner jer su mi ova postala pravo dosadna i stalno se ponavljaju? Ako može što detaljnije ko zna..
hvala |
Ako me pamćenje ne vara, mislim da je ctrl+desno ili lijevo ;)
a ako nije to onda probaj ctrl+alt+desno ili lijevo |
On misli kako ubaciti custom tj. vlastita pitanja.
|
ako se radi o igri "Who Wants To Be A Millionare?" postoji datoteka "QuestionENG.db" pod C:\Program Files\Eidos Interactive\HotHouse Creations\WWTBAM 2nd Edition\Data
ali neznam s čime je otvoriti (Office Access ne funkcionira). također, ne radi ni Exportizer. izgleda je zaštićena. |
Mislim da je u pitanju ona flash igra. Pitanja ima malo i znam dosta ljudi koji su se raspitivali kako ih promijeniti.
|
DA, radi se o flash igrici - da li neko zna kako promijeniti, tj. ubaciti vlastita pitanja??
|
možeš li dati link na nju (za skinuti naravno) ili dati je u privitak? Ako je samo flash, to se teško može postići bez originalnog (source) fajla istoga. Ako je .exe možda bi se čak i moglo...
|
evo link na .exe
http://www.zarazno.com/pc-igre/downl...biti-milijunas |
NOD32 javlja virus...?
|
u mene KIS 2009 nije javio ništa, prema tome nema razloga za brigu :)
|
Hmmm..ja sam mislio na samo izvršnu datoteku .exe bez instalacije, znam da je bilo i tako nešto. Ovo je nemoguće koliko vidim - pitanja se nalaze u datoteci Pitanja.dat pod C:\Program Files\Tko zeli biti milijunas\Data, te njih može mijenjati samo autor programa (Marko).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |