![]() |
Dajte, zaključaš bez veze_fakat me zanima kako igrati online
Nemoj zaljučat čovječe, nisam tražio ni pirata, ni ništa ilegalno,fakat nije fer, dođe mi da psujem.
Gle ak neko igra MMORPG Online LEGALNO KUPLJEN ili DOWNLOADAN, mene zanima kako i sa koje stranice je kupio, čemu služi Account prije nego idem downloadat igru ukratko sve kako da zaigram Online MMORPG. Daj nemoj zaključat, bio bi već treći put, samo tražim 100%LEGALNU pomoć. |
Ma jel ti to mene zajebavaš? Daš link na fucking pirata i kao 100% se legalno raspituješ kako igrati online?!!!!
Drži se pravila pa nebude ni ključanja tema. |
odi na onaj stari naslov i vidi ko je dao prokleti link, majku mu,
i onda ti zaključaš meni,Niš nisam napravio ti dođeš i zaključaš, da sam crnac pretpostavio bi da je zbog toga al ovo je čista bedastoća.Čovječe fakat ne razumijem, ak oćeš zaključat daj zaključaj ono kaj treba, fakat mi nije jasno, i onda još kažeš da sam ja stavio link...:confused: |
OK, nisi ti ali je to krenulo u totalno krivom smijeru. Sory ali pokrečeš osjetljive teme i jebiga stalno neko uleti s krivim postom. Evo, obečavam neču više zaključavati nego samo brisati krive postove. Uredu?
|
Ok deal.
Samo trebam da mi neko kaže odi na Lineage sajt tamo ispuni Account(pa mi objasni šta to znači) pa skini igru i dobiš Registration Key, onda igraš i to je to, to te košta tolko i tolko. ne trebam piratske brojeve i slične gluposti. Trebam samo da mi netko objasni kako to online igranje funkcionira. |
Pa jesi pokušao da se registriraš, pa si zapeo negdje ili što? Account moraš vjerojatno ispuniti (tipa ime, zanimanje itd.) jer to zahtjevaju proizvođači pa nakon toga dobiješ nekakv key pomoču koga se registriraš na online sreveru i dobiješ pristup igri.
|
da, al na koji način onda platim download igrice?Jer ako ju idem naručit preko Amazona košta 30dolara, a nemogu nać mail da pitam kolka je još poštarina itd.
Pa se čini jeftinije downloadat, al tamo opet nema cjene, još me susjed dodatno deprimirao kad je reko da onda svaki mjesec plačam igranje?Tak da stvarno neznam? |
ne znam koja je cijena, ali skoro sigurno moraš plaćati mjesečnu pretplatu kao i za svaki drugi MMORPG (mislim da je bio jedan za koji se ne plaća, ili će taj tek doći...)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |