PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Problem sa skidanjem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143936)

tavicnoob 02.04.2009. 18:51

Problem sa skidanjem

Skidam jednu "igru" sa torrentima i sada jučer mi je skido 100 kb a danas NEKAD skida po 1 kb , nekužim stvarno a baš želim tu igru , sve se ostalo normalno skida pa kao znate kako da povečam tu brzinu javite se btw. namjestio sam si port po routeru i svijetli zeleno znate ona kvačica
Hvala !!

s.u.l.e.l.u.s 02.04.2009. 21:59

Citiraj:

Autor tavicnoob (Post 1314220)
Skidam jednu "igru" sa torrentima i sada jučer mi je skido 100 kb a danas NEKAD skida po 1 kb , nekužim stvarno a baš želim tu igru , sve se ostalo normalno skida pa kao znate kako da povečam tu brzinu javite se btw. namjestio sam si port po routeru i svijetli zeleno znate ona kvačica
Hvala !!

Najvjerovatnije nema seedera,ili su škrti.
Odaber torrent,i odi dole di ti piše peers,pa vidi kolko ih je spojeno,i koji im je up speed prema tebi.

tavicnoob 02.04.2009. 22:49

Citiraj:

Autor s.u.l.e.l.u.s (Post 1314385)
Najvjerovatnije nema seedera,ili su škrti.
Odaber torrent,i odi dole di ti piše peers,pa vidi kolko ih je spojeno,i koji im je up speed prema tebi.

ma bilo ih je 10 i nije htjelo skidat sad ih ima 3 i skida oko 2-3 kb dok nekad al samo nekad(rijetki trenuci) dođe do 40

Valg 03.04.2009. 03:39

Gle, svi javni torrenti su koma i njesra.
Imaš mnogo privatnih trackera koji koriste seedboxove.
Recimo ja skidam sa brzinom 450kb/s lock sa svog omiljenog trackera, a ima recimo 1 seedera i 2 peerera. Tako da nije stvar ni u količi ljudi, nego kvaliteti torrenta.
Mininova, Piratebay, i slični javni trackeri su "ok" za male stvari do 100mb ako je hića, a sve iznad toga služe privati i rapidshare/megaupload (megaupload preferiram zbog brzine).

tavicnoob 03.04.2009. 07:15

Citiraj:

Autor Valg (Post 1314549)
Gle, svi javni torrenti su koma i njesra.
Imaš mnogo privatnih trackera koji koriste seedboxove.
Recimo ja skidam sa brzinom 450kb/s lock sa svog omiljenog trackera, a ima recimo 1 seedera i 2 peerera. Tako da nije stvar ni u količi ljudi, nego kvaliteti torrenta.
Mininova, Piratebay, i slični javni trackeri su "ok" za male stvari do 100mb ako je hića, a sve iznad toga služe privati i rapidshare/megaupload (megaupload preferiram zbog brzine).

ali ček kako misliš privatni odkud se oni skidaju ??

Kimi 03.04.2009. 09:07

Citiraj:

Autor tavicnoob (Post 1314568)
ali ček kako misliš privatni odkud se oni skidaju ??

imaš temu mrežama pa procitaj

s.u.l.e.l.u.s 03.04.2009. 09:14

Imaš ovdjesa forum.hr ljepo napisan vodić.
Nadam se da se ne kosi sa pravilima,ako da slobodno brišite.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19.