![]() |
SW - KOTOR -Sith Lords Vel'ki Problem
Instaliram igricu i sve ok..
A kad je pokrenem s pocnem new game javi mi se onaj sugavi Windows error (onaj send error message or dont send).. Pokusa san reinstalirati ihricu dva puta, kombinacije svih mogučih grafičkih postavki, skinuo novi patch, skinuo novi driver za grafičku ali ništa ne pomaže.... Ja duboko vjerujen da ce te mi vi moći pomoći...... btw. komp konfiguracija je: Amd 64 x2 6000+ black box Mbo - Gigybyte - GA-MA790X-DS4 grafička - gigabyte 3870 512mb dual dvi... 4 gb rama |
Rađe napiši koje winodwse imaš, i jel pirat ili ne :) !
|
Citiraj:
Neka samo napiše jel ima orginal ili ne.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam windows xp professional made in bankok sa SP3
ma kakav original. ko još danas kupuje oriđiđi igrice. imam onnu verziju sa 4 cd-a. PS - tijekom instalacije prvog cd-a javlja mi se crc eror ali ga ignoriran i igrica se uspješno instalira. ali sam iša dublje proučiti to i skužija san da je jedan kompresirani fajl datacab2 oštećen, ali mislin da je to neki sitni sitni pod file |
pazi što pišeš, brzo ćeš završit karijeru ovdje.
Spominjanje i govor o piratskom softveru - ZABRANJEN |
Ja san Windowse legalno kupija u Bankoku što znači da san nahranija fašističku kasu MIcrosofta. I da se razumimo to je bija općeniti posprdni komentar na današnju situaciju.
Meni, kao ni velikoj, ali stvarno velikoj većini vas ne pada na pamet kupovati piratske igrice, programe, igračke,lizalice itd. |
Citiraj:
Rijetko koja će raditi ako ti tijeko instalacije izbaci takav error koji ima opciju ignore, vjerovatno pa i nijedna... |
ali mislin da to nije razlog, jer tijekon instalacije to je bila neka tekstura ili tako nešto...
I mislim da bi tribalo bar ući u igricu i onda blokirati a ne čim stisnem newe game - Odjeb je lansiran |
Citiraj:
Šteta, igra je zbilja prvoklasna, klasa nad klasama....makar je jedinica bolja al i ova je klasa! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38. |