![]() |
Pri paljenju komp zapisti
Kad upalim komp tj. kad stisnem tipku power jako zapišti,sve normalno radi samo me iritira taj zvuk...pa ako neko zna neka mi kaze kako da maknem taj zvuk ili barem stisam nekako.:hitthewal:
|
To ti zapišti zvučnik u kućištu. Rješenje: iskopčaj ga s matične ploče.
|
Citiraj:
|
Imam ja - napiši koje komponente imaš. Onda ćemo dalje.
|
moguce da ploca ima svoju pistalicu, osim ako nju ne pokidas neces se toga rjesiti. A onda opet, ako je ploca pod garancijom sumljam da bi u slucaju koristenja iste zazmirili na sabotiranu pistalicu :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
to je normalna stvar kod kompova.treba se zabrinut ako NE zapisti jer ako NE zapisti onda znaci da nije stabila struja...na tvom mjestu bih ostavio da pisti...
|
Skuplje ploče imaju jumper za gasenje pištalice.
|
MSI Intel P4 3.06 GHz
Napajanje 400w Apacer DDR2 2GB VGA ATI Radeon X1600 Pro HDD seagate 160 GB ZVUČNICI logitech S-200 LG DVDRW NEC floppy Citiraj:
|
od svega ne napises bas maticnu :)
nego, nadji pistalicu na njoj i prelijepi ju necim, mozes i komadom izolirke. Moralo bi se slabije cuti poslije toga. |
Naso sam gdje je taj mali zvucnik... odma pored tipke power i tog lcd-a...hvala svima na pomoci:fala:
|
heh i mene taj zvuk iritira.cak sam si dao truda i nasao sam di je zvucnik ali nemam j**ene ideje kak da to stisam.maticna je pod moj komp
|
Citiraj:
|
edit:skuzio sam sta treba maknut
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |