![]() |
Realtek & mikrofon problem
Naime imam po meni jako čudan problem.
Matična ploča je Gigabyte m59sli-s4 a headset je gaming fatality. Sluške su stare 2 dana, mic radio savrseno kad ono danas ja na vent i ne radi mi mic. Čačkam po opcijama, čačkam po mic-u, po jackovima - 0 bodova. obrisem realtek drivere, stavim nove, stavim realtek high definition audio - 0 bodova Nažalost nemam gdje provjerit ispravnost mikrofona doma, pa ću sutra na posla da se uvjerim da nije problem u mikrofonu. Prošao sam također cijeli google, nisam našao nist pametno. ps. moguće je da ga je i moj mali buraz zaslinio, jer je spužvcia od mikrofona bila na podu -__-' , al bumo to provjerili sutra. Da li netko od Vas možda zna u čemu bi mogao biti problem (ako nije mic problem)? ps. winxp :nono: |
Probaj reinstall drivera za zvučnu, ima sličan problem, pregazio drivere za zvučnu novima i sve radi
|
probao sam sve još jučer i nista..
no eto nekim čudom probudim se, upiknem i radi :wtf2: da li je mozda onda problem do zvučne na matičnoj ? hmm... |
A da nije mozda nesto tako jednostavno da ti nije ni palo na pamet...npr mali buraz jučer na samom kabelu od slušalica stavio mic na off, a danas na on :)
Nije sala meni se dogodilo zabavljalo me punih 10 min :hitthewal: |
hahaha, stvarno sam prvo blejo jedno 2 sata prije nego sto sam provjerio da li je mic on il off na prekidacu :D ipak je bilo " ON " tako da nije do toga :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |