![]() |
Gigabyte (P8000) daljinski i Vista 64
Rade li Vam Gigabyteovi daljinci (prije svega od konkretne kartice) na Visti 64?
Zamijenio sam svoju Asus hybrid karticu kojoj je daljinac radio po defaultu, sa P8000 i taj ne daje znakove da je ziv (ni sa ni bez drivera sa cda) a na netu nema dodatnih drivera? Vista 64 problem ili nekim čudom imam krepani daljinac? |
Citiraj:
Nije stvar u Visti... |
Pricekat cu jos koje iskustvo pa preselit u neki drugi komp da testiram ali stvarno hebeno nova kartica s novim daljinskim izvađena iz pakiranja, a najbolje od svega što je dobivena kao zamjena za onu gt-ptv-taf koja je krepala (nije primala digitalni signal) - i još rekoh kartica fino radi, fini veliki daljinac .....
A i ja nikak da se opametim i odje... gigabyte nakon sranja s matičnom, pa prošla kartica pa sad možda daljinac.... |
Imam isto P8000 i Vistu 64 i sve savršeno radi od prvog dana. Obriši instalaciju s nekim uninstallerom pa opet probaj sve instalirati.
|
evo ipak nije neispravan daljinac isprobano na xpu - pa pretpostavljam da se nesto kolje na mojoj visti - a nista idemo redom na isključivanje
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |