![]() |
T-mobile 60???
ovako...
stari mob mi je za penziju i planiram već neko vrijeme kupiti novi... Pojavila se tarifa T-mobile 60. Vjerovatno ste čuli za to, SOny Ericsson T630 za 500kn. Pretplata je 60kn mjesečno, ali se tih 60kn može potrošiti za pozive unutar T-mobile mreže i na slanje SMS i MMS svim mrežama... Ne volim pretplate i mnogi moji frendovi su imali loša iskustva s VIP pretplatama, al ovo mi se nekako čini isplativo... sad pitam vas: Da li se to isplati ili je to samo neka mućka na kojoj će T-mobile zgrnuti brdo para? Da li je pretplata zbilja 60kn ili će na to dodati još kojekakve gluposti, pa će pretplata biti i veća? |
moja preporuka je da nađeš nekog frenda sa pretplatom, on ju produži na još dve godine i time dobije pravo na besplatni SE T630/ Siemens CX65/ Nokiu 6610 i jedan novi simpa start paket... :clap:
|
A neces puno pogrijesit i ako uzmes na tu pretplatu, jedan moj frend je isto to uzeo i zadovoljan je, uredno potrosi tih 60kn i jos preko toga tako da ti na kraju bude ko da si bonove kupovo.
|
Imam ja tu pretplatu i stvar je odlicna ako 90% vremena zoves unutar 098 mreze i ako saljes dosta SMS-ova. Uglavnom tarifa je opcenito ok mada nema raznih featura poput jeftinijih razgovora nakon 2 minute, popusti za mlade itd.
Uglavnom znači imas 60kn pretplate + 12,5 kn radijske koncesije + ostvareni promet preko GPRS-a, fiksne i vip mreze. |
hm... a 50% ljudi su na VIPu, al nema veze.. uglavnom šaljem SMSove, pa bi mi se to trebalo sve skupa isplatiti... znači ukupno mjesečno plaćam minimalno 72kn+ troškovi na fiksnu mrežu i vip... a i nije tako strašno... još se samo moram malo sa starcima konzultirati :p
hvala na informacijama ! ! ! :beer: |
Ako uzmeš mobitel za 1 kunu odjave ti stari broj i daju ti novi , tvoj stari ide nekom drgom , ja sam si bio uzeo T630.
Aparatom sam zadovoljan no glupi hitler com mi je nasrao umjesto tipke opcije ulazak na internet, ko je imao sonyericssona zna o čemu pričam |
pošto jebeno nemam sreće, uvijek izbije neki problem u 5 do 12 :fuming: :grrr: :grrr: :grrr:
u ponedjeljak (prekosutra) stize T630 SA PRETPLATOM u trgovinu, a danas mi frend kaže da se pretplata moze potrošiti samoprvi mjesec, a ostalih 11 mjeseci plaćaš pretplatu+troškove poruka i poziva (pretplata se nemože potrošiti) el to istina? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |