![]() |
The WheelMan
Nakon njekoliko odgađanja,igra bi tribala izaći danas-Riječ je o naslovu koji je inspiriran Hollywoodskim najpoznatijim akcijskim sekvencama, te istoimenom filmu u kojem glavnu ulogu glumi Vin Diesel. The Wheelman obećava filmske trenutke tijekom igre uz primamljivu priču.:goodnite:
|
dosla igra u trgovine. Jel netko kupio? Dojmovi?
|
|
jako zanimljiva igra, danas sam je igrao, paznje vrijedi to je sigurno
|
7.3 GB :eek:
Mislim da ću ju naručit kasnije. Treba prvo malo dojmova, Vin Disel mi nije dovoljan :D |
Da li ima podrsku za logitech rumblepad 2 joystick?
|
Probao sam igru i mogu reci isto kao i za Saints Row 2-zivi ocaj po pitanju svega:fizike,grafike(nije toliko losa ali smeta sto nema FSAA,nikakve opcije za mjenjati),nerealnosti do kraja(zabijes se u sve i svasta i nimalo se ne osjeti na zdravlju igraca),preporuka nemojste instalirati osim ako ste 5 do 10 godina
|
arkadica prava, za izgubit vremena je odlična :D
|
sinoć gledo na game one tv o čemu se radi...kupit cu je malom bratu...
|
ma kontam si da je bolje odigrat GTA 6 puta neg ovo jendom
|
Za gubljenje vremena , savrseno ;D
|
slike lijepo izgledaju malo vise dojmova pa cu razmislit o nabavi.ali kolko vidim po nekim komentarima jako je mala vjerojatnost da cu ju igrat
|
gta je propao,wheelman je bolji
|
malo ga igram i okey igra nista osobito al se lijepo vrti i radi ja zadovoljan :)
|
Igra je premonotona.
5 vrsta auta, od kojih su 2 licencirana. Upravljanje je očajno Car melee je najveća glupost koju sam vidio u arkadama Uglavnom, igra nije vrijedna ni lipe, a ni MB |
vidim da ima jako malo ljudi koji ju hvale a jako malo koji joj daju poprilicno lose kritike
|
smece od igre..
|
Vec dugo nisam vidio toliki pile of shit od 7 i nesto gb....
Igrao ga rekordnih 20 sekundi... |
|
neznam kaj da kazem.moglo je i trebalo je biti puno bolje da bi bilo barem mala konkurencija gta
|
čim sam ugledao pontiaca GT mislio sam da će i ostali automobili biti registrirani, no ništa
igra je pomalo jadna, ništ novo... za njenu veličinu smo premalo dobili... |
evo ostala mi još jedna misija (barem mislim), igram je već cijeli dan da se je riješim :D
|
preskacem u svakom slucaju.vidio sam dosta dojmova i premalo ima dobrih kritika da bi ju nabavio
|
ja sam je prešel, nakon toga nekoliko side misija i uninstall, sve skupa oko 8h
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:23. |